Viktminskning

Välkommen att kontakta mig. Eller “Bokadirekt”.

Boka tid
Mail: john@jagkraft.se

Telefon: 0706 772 115

Viktminskning.

Det kan handla om några kilon eller många kilon. Du kanske inte alls bryr dig om kilon utan vill känna dig rätt och ha en form på kroppen du trivs med.

Anledningen till övervikt handlar ofta om flera saker. Hur man äter, vad man äter, när man äter. Att motionera, sova bra, dricka mycket vatten samt att odla sina intressen och ha ett bra socialt liv. Du vet säkert redan vad du borde göra men kan inte övervinna känslan eller beteendet.

I botten av ett beteende som skapar övervikt kan det förstås finnas missförhållanden, trauman, negativa präglingar och annat som vi behöver adressera. Ja, det är många bottnar, men det brukar lösa sig när vi sätter i gång och arbeta.

Det kan finnas anledning att ta kontakt med en dietist för en konsultation. De kan mycket om kost och träning. På det viset kan du få fullgod koll på vad som krävs av dig.

För även om jag kan hjälpa dig att ändra beteende och fokus behöver du ha viljan att göra det som krävs för att behålla din idealvikt. Att träna psyket är som att träna vilken muskel som helst, det behöver ske med kontinuitet.

Din vilja spelar stor roll här. Om du inte har en stark vilja att verkligen ändra ditt beteende, då blir utmaningen mycket större. Vi använder hypnos-tekniker och NLP för att ändra ett beteende och frigör grundorsaken med olika förlösande modeller.