Föreläsningar “Om hypnos och NLP”

Välkommen att kontakta mig. Eller “Bokadirekt”.

Mail: john@jagkraft.se Boka tid Telefon: 0706 772 115

Om ni är en förening, ett företag eller annan sammanslutning som är intresserade av att ha en annorlunda föreläsning till eran kickoff, som avbrott på er konferens eller annat. Då kan jag rekommenderar en föreläsning om hypnos.

Ämnet är kontroversiellt och ordet “hypnos” är stigmatiserat. Det anses fortfarande idag av många, som konstigt och avvikande, men ack så fel. Behandling under hypnos växer så det knakar. Hypnos har aldrig varit så stort, utbrett och accepterat som det är idag.

Efter föreläsningen kommer ni att förstå vad det är, hur det fungerar, varför det fungerar, vad det är som gör hypnos så effektiv och mycket annat.

Bland annat kommer ni att få prova på några tekniker i grupp och även lära er en eller två tekniker som ni kan använda på er själva.

Ibland, om det finns någon “modig” 😉 person i publiken kan vi göra en demonstration.

Det är ett intressant ämne som berör de flesta personer på något vis. Därför brukar det bli både spännande, intressanta och roliga möten.

Föreläsningen är ca 1,5 timmar. Alla få också ett erbjudande med sig hem.

Pris för en föreläsning: 4000 kr. ex. moms, inom Malmöområdet. Till andra platser tillkommer reseersättning och eventuellt logi, enligt överenskommelse.