Kontakt

Välkommen att kontakta mig. Eller “Boka nu.” (Gul knapp i nedre högra hörnet)

Mail: john@jagkraft.se

Telefon: 0706 772 115

Mottagningen finns under samma tak som flera andra friskvårdsterpeuter på Torsokliniken i Malmö

Lätt att parkera utanför på gatan. Från triangelstationen är det ca. 20 minuter promenad. Det går även bussar.

Mottagningsadress: Köpenhamnsvägen 13 (gå in mellan hus 11 och 13 genom en järngrind). 217 43 Malmö. (slottsstaden).

Torsokliniken

Peter Niclasen (Torsokliniken.se) som ombesörjer lokalerna, är noga med att det ska vara trivsamt när kunder kommer. Han har gjort ett fantastiskt arbete med lokalerna, harmoniskt och inbjudande. Bra parkeringsmöjligheter, ett trivsamt väntrum och trevliga människor gör att du som kund, kan känna dig varmt välkommen.

Vi finns under samma tak i Malmö. Mina samarbetspartners:

Har du frågor och synpunkter kan du skriva i kontaktformuläret.

5 thoughts on “Kontakt

 1. Jenny

  Hej
  Jag är snart 38. När jag var yngre trodde jag att alla 40 åringar stod på stadiga ben. Jag vet nu, att så är det inte!! Under skoltiden var jag ett offer. Det var mig och så klart andra de hackade på. Man vågade inte stå framme hos fröken och redovisa. Jag trodde jag glömt det där men det hindrar mig i min utv. Jag har gått hos en massa psykologer men det ger mig inget. Jag vill få bort alla mina blockeringar så jag kan vara den glada “tanten” jag att jag är. Jag vill utvecklas och våga men både självkänslan och självförtroendet sätter stop och det värsta av allt. Det överförs på mina barn. Jag ser min söta lilla dotter på 9 år som är svag med mig men är stark med sin pappa! Kan du hjälpa mig eller har du förslag på hur jag ska göra?
  Mvh
  Jenny

  1. Hej Jenny, Tack för att du skriver så öppet. Javisst, självkänsla och självförtroende är ju liksom ryggraden i livet på någotvis. Din “ryggsäck” är nog så tung och det är dags att tömma den och ta hand om allt det som har orsakat din stress. Oroa dig inte för dina barn, när du tar hand om dig själv så ändras förutsättningarna för för dem med. Jag kan absolut hjälpa dig att stärka dig på olika plan och att tömma ut alla de gammla konflikter och känslor som ej gynnar dig. Mvh John

 2. Maria

  Hejsanhar haft relation med en man under drygt ett år och sen harvi avslutat men kan inte hitta någon gorm varken att gå vidare var för sig eller tillsammans . Vi ses igen nu då vi inte klarar vara ifrån varandra men allt blir kaos och känslor hur går vi vidare :)?

  1. Hej Maria, Det verkar finnas både bra och dåliga känslor. Jag är ingen relationsexpert men det verkar som ni behöver ta reda på om ni kan hitta ett sätt att leva vidare i partnerskap. Jag skulle då rekommendera parterapi, för att titta på det som triggar och skapar kaos och förhoppningsvis hitta ett sätt att neutralisera det. En annan idé kan vara att du Maria tar ansvar för ditt och går i avslutsterapi vilket innebär att man får hjälp med att avsluta relationen/känslorna så du kan gå vidare. Det kan handla om 2-3 sessioner. Bästa hälsningar John 🙂

 3. Mari olsson

  Hej!
  Jag försökte nå dej igår o du mej idag. Svårt när jag är på jobb.
  Skulle vilja boka en tid hos dej.
  Ska jag bara gå in o boka första lediga tid i din kalender? Kan jag då köpa paketerbj. Förmodar att det behövs mer än ett möte så känns ju vettigt att ta det.
  Vill gärna ha en tid så fort som möjligt 😊.

  Vh Mari

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.