Hypnos

Välkommen att kontakta mig eller boka-direkt i Malmö:

Mail: john@jagkraft.se

Telefon: 0706 772 115


Vad är Hypnos?/ Hur går det till?/Varför hypnos?

Hypnos är ingen terapi, det är ett ”verktyg,” som används för att nå mental avslappning. Väl där kan göra positiva förändringar genom olika åtgärder. I det omedvetna, har vi lagrat både dåliga och bra minnen, känslor och vanor.

OBS! Du är medveten under hypnos och upplever det som händer. Om du av någon anledning behöver ta itu med något akut, kan du komma ur hypnosen när du vill.

Hypnos öppnas vägarna till en djupare omedveten nivå av dig själv. Där vi kan förlösa smärta, konflikter eller annat, på det viset sker en positiv transformation. Oftast försvinner symptomen och man mår bättre. Jag arbetar även coachande, med klienten i hypnos, vilket ofta skapar medvetenhet och nya insikter. En annan teknik är att ge nya förslag till det undermedvetna, sådant som stärker och främjar klientens välmående (suggestionsterapi), samt använder jag NLP-tekninker för att bl.a. snabbt eliminera symtom såsom ångest, vrede, sorg, panik och olika rädslor.

IMG-1950 (1)

Hypnosterapi är en snabb vägen till bättre balans och mående. I hypnostillståndet är du starkt mottaglig för förändringar och nya positiva ideér kan enklare slå rot.

Vad krävs av dig? Utan klientens medgivande blir det ingen hypnos, på så vis kan man säga att hypnos är självhypnos. Du som klient gör jobbet med min vägledning. För att underlätta, går vi tillsammans igenom förutsättningarna, arbetssätt, förväntat resultat och problematik. Inget händer förrän du som klient känner förtroende och lugn.

Hur upplevs Hypnos? Det undermedvetnas ”språk” är i bilder (visuellt) och känslor. Vissa personer behöver mer tid och andra följer enkelt med i hypnos, några har svårt att se och uppleva till en början, men det är något som blir lättare efterhand. På samma sätt är det med upplevelsen efteråt. Några blir trötta efter en behandling, andra euforiska, vissa upplever att gamla känslor kommer till ytan, någon upplever harmoni och lugn. Men bara lugn, allt är som det ska vara. Läs ”kunderna berättar” (menyraden).

Vill du fråga något, skriv då i kontaktformuläret så svarar jag så snart jag kan

Här berättar jag mer om fenomenet hypnos. Länk:

https://wordpress.com/block-editor/post/jagkrafthypnos.com/1485


2 thoughts on “Hypnos

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.