John Eriksson

Välkommen att kontakta mig. Eller “Bokadirekt”.

Boka tid

Mail: john@jagkraft.se

Telefon: 0706 772 115

cropped-john-svart-trc3a4d.jpg

Jag, John Eriksson är diplomerad hypnotisör vid SSEAH, Svenska skolan för etisk och analytisk hypnos (Jörgen Sundvall). Jag är också utbildad coach enligt ICF, International Coach Federation (YVCA – Helena Omfors). Jag är utbildad Master praktitioner inom NLP av Fredrik Praesto. NLP-teknikerna är fantastiskt effektiva i kombination med hypnos och coaching. Samt är jag medlem i Hypnosis motivation institute (HMI) i Kaliforninen, som forskar i hypnos och utbildar hypnosterapeuter.

Jag bedriver min verksamhet genom mitt företag JagKraft AB och är väl etablerad i Malmöregionen. Jag erbjuder hypnos / NLP och coaching till alla som behöver stöd och hjälp på olika sätt. Mitt intresse för självutveckling tog fart i slutet på 90 -talet och har genom åren blivit mer djupgående och intressant. Jag möter människor i deras “livsresa”, det är alltid lika spännande att se på vilket sätt jag kan föra dem vidare.

I mitt dagliga arbete möter jag människor i alla åldrar, män, kvinnor, ungdomar och barn.  Jag möter den ensamstående mamman som behöver frigöra stress, företagaren som behöver ny kraft och inspiration, säljaren som har kört fast, chefen som är överbelastade. Ibland möter jag den nyfikne som vill ha mer utveckling.  Att få inspirera, stödja och hjälpa människor i deras självutveckling är ett förtroende jag tar på största allvar, samtidigt som det är roligt och givande.

Vill du fråga något, skriv i kontaktformuläret så svarar jag så snart jag kan.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.