Kunder

Välkommen att kontakta mig eller boka-direk i Malmö:

Mail: john@jagkraft.se

Telefon: 0706 772 115

Hej John! Vill bara tacka för hjälpen. Vad du sa eller gjorde vet jag inte. Men vilket fall som helst så fungerade det. Jag var lugn och trygg hela tiden. Ser redan fram emot nästa flygresa. Konstigt!

😃

Mvh katharina thelander 

Hej John! Jag vill tacka dig så mycket. Jag kände mig väldigt trygg hos dig under våra samtal. Jag har inte rökt sen innan jag var hos dig, för jag är inte en rökare. Så bra det känns.
Lite motståndskänsla ibland men jag är ingen rökare. Så rätt och bra. Är mycket mer tillfreds med mig själv idag. Tack en än gång. Mvh Maria

Kristina kom till mig då hon led av sockerberoende. Vi träffades i över en session och så här säger hon:

Hej John. Mår så bra. Inget sug. Åt nötter igår. Slutar strax, inget gott (arbetar med godis) . 
Vill ha fruktsallad o yoghurt, grönsaker och ren mat.

E så tacksam!!!
Kristina Stadler

Hej John, ”Jag valde att besöka John med anledning av att ha varit nagelbitare hela livet med allt vad det innebär. Jag har velat sluta otaliga gånger och provat alla metoder jag kunnat finna; däribland ”stopp-och-väx”, vitlök/apelsinjuice ritual varje kväll, tejp över fingertopparna men även mentala försök att med viljestyrka sluta ovanan. Jag fann John via internet och bokade in tre besök med stor skepsis. Efter första besöket upplevde jag att hypnosen inte hade fungerat och jag var ytterst skeptisk till att behandlingen skulle fungera. Men allt eftersom dagarna gick märkte jag ett minskande begär av nagelbitningen och redan vid andra besöket var jag chockad över resultatet – naglarna var fortfarande korta men såg betydligt bättre ut är vanligtvis. Efter andra besöket var jag helt kvitt min dåliga vana och var i fullständigt chock-tillstånd över denna till synes ”quick-fix” vilket jag i vanliga fall inte tror på. Jag har haft enstaka ”återfall” i stressiga situationer där fingrarna hittat tillbaka till munnen men har omedelbart kunna fånga mig själv i stunden och avvärjt. Jag är oerhört glad att jag hittade John och rekommenderar honom omedelbart till varje person jag träffar med liknande besvär. / Douglas Heinz”
Hej John! 
Flygningen igår morse gick väldigt bra! Jag hade nästan ingen ångest eller nervositet. Jag tänkte på ”gul” och framkallade en skön känsla i kroppen. Jag är lite spänd inför imorgon, eftersom vi ska flyga först 19:00 på kvällen, men jag ska göra likadant så som igår, så det kommer förmodligen gå superbra. / Stort tack för all hjälp! Josefin
Hej John!
Jag måste bara uppdatera dig om min flygresa hem igår kväll från London. Det var helt otroligt – jag mådde inte dåligt en enda gång under hela dagen eller flygningen. Jag kände inte igen mig själv nästan!
Stort tack för att hjälp, detta är helt fantastiskt!
Med vänliga hälsningar, Josefin

Hej John!
Jag vill börja med att tacka dig så mycket för din behandling. Som du sa var jag väldigt redo och startklar. Den har gjort en oerhörd skillnad, det är verkligen som att en propp/blockering släppt. Dimman, sorgen har alltså helt släppt och inte en enda tendens till panikångest även om jag utsatt mig för saker som ( tidigare ) triggat mig. Har tagit steg i en riktning jag tidigare tvekat på och har en ny ton utan darr i skarpa lägen.
Djupt tacksam ( och förundrad ) och glad över detta. Du kan verkligen din sak. Jag har med varm hand rekommenderat dig till flera andra.
Zandra

🍀

Hej John!
Mår så fantastiskt bra och är så glad att jag fann dig, bara synd att jag inte gjorde det tidigare. Jag är så innerligt tacksam för allt du gjort för mig, du har verkligen gett mig mitt liv tillbaka!. Hoppas jag får återkomma om det skulle behövas. Stor kram och tack för att du finns. / Carina


Hej.
Känner bara att jag vill berätta hur det har gått sedan i fredags. Redan när jag kom hem kände jag ett lugn som var något jag aldrig tidigare upplevt. Hade en känsla av att jag var ”nyfödd” blank, utan några minnen eller andra tankar. Och den känslan har varit hela helgen. Om jag försöker tänka tillbaka på minnen vi pratade om i fredags, med min pappa, så känns de svåra att greppa, otydliga, precis som de aldrig hänt. På nätterna har jag sovit bättre, om jag vaknat så har jag inte tänkt på saker som ska göras eller legat och stressat o planerat, utan jag har bara somnat om igen snabbt, utan tankar, blank.

I lördags morse när jag vaknade frågade min man mig vad jag skulle hitta på idag; och jag sa jag vet inte. Alltså den känslan att inte ha något planerat, den var otrolig, jag började nästan gråta. O i helgen har jag verkligen tagit det lugnt, har kunnat läsa o förstått vad jag läst, varit ute gjort trevliga saker i stället för att tänka att jag har annat att göra. Min familj upplever mig så lugn och glad. Jag själv känner det som hjärtat är 10 kg lättare och axlarna har sjunkit minst 10 cm. Jag kan inte med ord beskriva vad detta har betytt o betyder för mig och jag hoppas nu att få må bra och njuta av livet.

Tack för det du gjort och vi ses nästa vecka.    Med vänlig hälsning Sofia

Hej John!
Först vill jag tacka dig för en trevlig, inspirerande och givande kursdag!
Nu har jag gjort min självhypnos varje dag sedan kursen, 1-2 gånger per dag och det har verkligen gjort skillnad. Även om jag är van meditant så har detta gett mig mycket. Jag är förtjust i strukturen som är mer “rak” än när jag mediterar och samtalar med min guide. Givetvis ger mig meditationen mycket men i detta fall, mitt sötsug och rastlösheten kring det, så har självhypnosen kommit längre. Jag har nått mitt första delmål, att dra ner på fikor t.ex och från idag utesluter jag vete i 14 dagar för att se vad det ger.
Och spindlarna då…? Vid flera tillfällen har en spindel ramlat rakt framför mig och jag var cool lugn! Ingen fight and flight, inte ens när en riktigt stor spindel i garaget ramlade ner reagerade jag utan tyckte mest att, oj vad den blev rädd för mig!! Ha ha, stort tack för den hjälpen med!!
Jag ser fram emot din fortsättningskurs när den kommer.
Tills dess, hoppas jag att du har en underbar vår och njuter av livet, det ska jag!

Varma kramar

Hej John.
Ville bara tacka för din hjälp med det som jag trodde var flygrädsla. Tog ett tag att komma till skott med att ta en testtur efter att jag va hos dig men i helgen blev det en weekend i Stockholm. Såklart flög vi upp & ner. Visst kände jag en anspänning & inte så att jag tjoade & skrattade en massa av det men kände att jag visst kan flyga, att jag hade lite kontroll på mig själv, lugn & safe & kände ett lugn i att använda metoderna/arbetsredskapen du gav mig. Så efter hemkomsten blev det bokat Thailandsresan som vi länge funderat på :))

En massa nya dörrar för äventyr har öppnats.
Ett JÄTTE stort tack för hjälpen!!!
Ska varmt rekommendera din hjälp till andra jag stöter på som känner det jag kände.

Hej John!
Jag ligger här framför tv:n och tittar på Melodifestivalen i sviterna av min magsjuka och bara tänker på hur tacksam jag är över att du har räddat mitt liv och min framtid. Hur i h—–e hade jag mått utan dig? Nu är jag ångestfri och njuter av livet igen. Kan fortfarande inte tro att det är sant…att det kan ha gått så “lätt” att bli av med denna inre börda.. Du är en ängel i ordets rätta bemärkelse.
Kram Jeanette

Hej John.
Erkänner att även om jag tror på hypnos så tvivlade jag lite på om det skulle ha effekt på mej. Men mycket har hänt!!! Plötsligt får jag massor av komplimanger från alla jag känner. De tycker jag blivit så snygg. Har förvisso ändrat frisyr lite. Men de säger att det inte är det. Det strålar omkring mej. Jag ser gladare ut, piggare, går rakare, har snyggare kläder osv. Så himla kul det hela! Jag känner mej annorlunda. Kan inte ta på det riktigt.
Men många rädslor har verkligen blivit mindre och orken mer!

Jag har gjort så mycket tillsammans med barnen som jag ALDRIG tidigare ens skulle tänka tanken på att göra. Som att köra till Ystad djurpark själv med dem båda! Idioti kan tyckas. Jag blev dock kallad modig av en kvinna som hjälpte mej lite med barnen på ett ställe. Föreställ dej, ett barn med rollator och en i rullstol. Inget tillgängligt ställe. Många backar, trappor, höga trösklar osv. Utmaningar som heter duga. Men allt löste sig på något magiskt sätt. Barnen var överlyckliga och jag väldigt stolt!
Detta var bara en av alla saker jag gjort själv med dom.
Jag har dessutom rensat ut klädkammare, förråd och sålt en massa grejor! Jag får plötsligt saker gjorda! Sånt som jag velat göra i flera år. Har pratat mycket med min man. Han håller med om allt jag säger. Han överöser mej med komplimanger o säger att han älskar mej. Jag har fortfarande svårt att gengälda just den meningen. Men ja det kommer kanske. Inte det viktigaste just nu.
Jag har dessutom fått tillbaka mättnadskänslan!!! Jag behöver inte äta så mycket som tidigare!!!! Har inte gått ner i vikt ( ställde mej på vågen idag för första gången på säkert en månad) men är så tacksam över att jag kan känna mej mätt ganska fort numera.

Har dock haft lite problem med en nästan speedad hjärna! Tankarna verkligen far fram o tillbaka kors o tvärs. Lite för mycket och för ofta. Men kanske även detta eg är positivt?
Ja jisses, det blev mer än några rader till dej mörker jag o ändå har jag bara berättat en liten del av allt som hänt sen jag började gå till dej.     Mvh Marie

Hypnosterapin är det bästa jag gjort för min/mina depressioner och framförallt för min ångest och panikångest! Jag tackar John för att han fanns/finns där för mig och hjälpte mig att bli fri, på riktigt fri! Ibland träffar man människor som kommer att ha en stor betydelse och som hjälper en att bli starkare mentalt, som får en att förstå och inse hur stark man är. Min inre resa är inte slut och kommer troligtvis aldrig ta slut, för jag vill växa och förstå mig själv mer. En inre resa genom hela livet.

Två personer som är viktiga för mig i det och som får mig att växa är John Eriksson & Helena Omfors. Tack för att ni finns!
“Peace comes from within. Do not seek IT without.”  Mikaela

För några år sedan kände jag mig värdelös, osäker och min livsglädje hade försvunnit helt. Visst hade jag fått terapi på olika sätt men ingen kunde hjälpa mig. Jag hade hört talas om hypnos men var väldigt skeptisk men som sista utväg, min absolut sista utväg ville jag ändå prova. Jag hade inte mer att förlora möjligtvis kostnaden men det kunde inte hindra mig. Tänkte om jag fick den hjälp jag behövde så väl då skulle det vara värt varenda krona. Av en slump “ödet” man kan kalla det vad man vill så fann jag Jagkraft ab, John Eriksson på nätet. Kort och gott, efter ett antal sessioner med suggestioner, regressioner och coachning och lite till då blev jag en helt “ny människa”. Min självbild, självkänsla och mitt självförtroende finns för alltid med mig. John “räddade” mitt liv. Livsglädjen bär jag med mig varje dag numera, tack vare John.
Tillit och förtroende fanns från första stund och var då ett måste för mig för att det skulle fungera. Jag hade svårt med tillit till andra människor men John´s personliga varma utstrålning, stora kunskaper och ett brinnande intresse för att hjälpa gjorde att jag valde honom som hypnos terapeut/coach. Med mina rader vill jag av hela mitt hjärta rekommendera John som världens bästa hypnos terapeut/coach. När jag tänker tillbaka på 2011 och all den hjälp jag fick känner jag enbart glädje och det var värt varenda krona.        Katarina

 Jaa, jo det funkar! Fobi borta, jepp! Sorgen borta, jepp! Slutat röka, jepp!! Plus mycket mer som gjort livet enklare och rikare!! Allt sammans tack vare John och hypnosterapin!! Alla borde ha en “John” i sitt liv, världen hade mått mycket bättre då!!   My barkebo

“Jag rekommenderar John och det han erbjuder å det allra varmaste! Jag har med hjälp av hans kombinerade metod; coaching, hypnos och ESP förstått otroligt mycket om mig själv och allt runt omkring mig…..    

Efter att ha haft ständig ångest, obefintlig självkänsla, smärtor i kroppen och oförklarlig trötthet, lever jag nu ett liv som mig själv, mitt fantastiska själv! Jag har frigjort massor av potential, livsenergi och styrka, som tidigare var undertryckt av rädsla, sedan jag började gå till John. De verktyg John använder sig av har gett mig en raketskjuts i min personliga och andliga utveckling, på ett fåtal sessioner! När jag nån gång kör fast, eller det är något som begränsar mig i min vardag som tydligt verkar ligga i det undermedvetna, så bokar jag en tid hos John och förlöser minnet och frigör ännu mer av min kraft. Det har varit helt ovärderligt för mig, jag lever numera som mig själv, i mig själv – och älskar mig själv!”  Emelie Hjertzell

“För mig personligen blev mötet med John starten på mitt nya liv – som mig själv. Detta är utan överdrifter. Det var som om jag bara gått och väntat på detta möte. Jag insåg det efteråt. De blockeringar jag hade hämmade min utveckling både i min relation, min egen personliga utveckling och i mitt konstnärliga skapande. Blockeringen satt både i det själsliga, mentala och det emotionella. Tillsammans med John en “inre resa”, där jag mötte det som var min blockering och rensade bort alla hinder som stod i min väg. John helar samtidigt som vi gör denna resa. Det var för mig en befrielse, även om behandlingen fick mig att både gråta, skaka och få gåshud om vartannat. Efteråt var det som om en mjuk, vit dimma lägrade sig över och inuti min kropp. Det kändes som ren kärlek. En kärlek till mig själv”. Tina

Blir väldigt fascinerad av ditt arbetssätt…du hittar den röda tråden, nystar upp den tills du ser orsaken och därefter omstrukturerar du energin från att vara negativ till positiv…så genialiskt… Men om jag ska vara helt ärlig så har jag trots alla förändringar fortfarande väldigt svårt att fatta..att man kan bli av med så mycket rädslor och beteenden på så kort tid. Jag har ju mått så dåligt under så lång tid …och det på bara  några få timmar…Där jag tidigare brukade reagera med stress och vild panik är jag idag lugn och trygg. Och jag menar det verkligen, jag är inte längre rädd i de situationerna !!!!!…så när jag tänker på hur bra det blivit… kan jag bli orolig över att mista det ….Övriga positiva effekter jag fått är mer tid …tiden som rädslan upptog, var enorm, nu har jag plötsligt massor av tid över att disponera.

Vill bara nämna att Benkts hela approach blivit märkbart annorlunda nu mot tidigare. Då, var han forcerande och hård nu, väldigt ödmjuk och försiktig!!! Kanske för tidigt att uttala sig ännu….men något har skett med honom eller fallit bort, som han själv säger.

Vi vet inte riktigt vart detta leder, men hittills har det hänt massor på både gott och ont. Siw

Hej John!   Händer det att man kan bli dålig rent fysiskt efter en session? Är det vanligt med krämpor som huvudvärk o förkylning mm.   Viktigt att veta, lättare att hantera, då jag egentligen aldrig är sjuk, och då menar jag aldrig. Har inte varit sjuk de senaste 5 åren. Men efter andra sessionen blev jag sängliggandes en vecka med förkylning och så nu efter sista behandlingen, huvudvärk och smärta i en gammal ryggskada!   Väldigt förvånad må jag säga.  Hade problem med ryggen då jag var väldigt ung, under 20. Och huvudvärk, ja, det är bara inte jag.   Är det något som förekommer då gammal gömd energi dammas av, tas upp i ljuset och transfomeras!!!     Annars allt mycket lugnare denna gång åtminstone hittills. Och jag hoppas det förblir så ett tag. Jag känner att jag behöver hämta mig efter denna väldigt stormiga period. Ha en trevlig kväll! /Siw

Hej John!   Mot tidigare behandlingar har den sista gett mycket glädje och frihet.  Den senaste sessionen tog udden av min ilska gentemot min käre man, nu är det mycket lugnare i vår relation mer harmoniskt.   Och vi har börjat leva! Vi gör saker tillsammans idag, som jag bara såg andra göra på film. Vi gör saker som vi inte ens tänkt oss kunna göra tidigare. Hade fest för 16 personer till midsommar med forsränning, ett äventyr med båt på 9 km utför Vindelälven tre vilda fall, mycket skrik, skratt, paddlande och simmande i den kalla älven, ett riktigt höjdaräventyr, Benkt ansökt om körkortstillstånd för mc, jag ska ta mc-kort, lyssnat på opera, börjat renovera ladugården. Ja, njutit i fulla drag av att bara vara tillsammans och göra saker. Vi har aldrig skrattat så mycket som vi gjort under denna tid heller.   Där oro och tyngd tidigare dominerade vardagen, finns nu skratt och äventyrslust, en stor skillnad. Jag upplever dessutom en större trygghet och tillit till mig själv och ett lugn för vad som kan hända i framtiden.   Känns lite som våra historier är omgjorda och att vi förstår att vi nu fått en ny chans att göra allt det roliga vi tidigare bara planerat och som vi kanske skulle kunna göra “sen” och mycket är bortglömt.   Ja, det som är annorlunda idag är en frihet och genuin glädje och det kommer bara upp mer, vi har börjat planera en lång resa med båt…..hisnande tanke, men väldigt inspirerande. Får mer perspektiv på vardagen så.   Tidigare hade jag sett detta sätt att agera på som väldigt oansvarigt, då allvar och seriositet gått hand i hand. Jag har sett alla som skrattat och vågat göra saker som oansvariga!!!!! Man kan inte leka när mat och räkningar ska betalas?!!!!?Förstå att jag är förundrad!   Idag är vi båda mycket gladare, fast inget egentligen har förändrats, inget har förändrats utåt sett men inåt har allt ställts på ända. Mycket är annorlunda och det är fortfarande insikter som dyker upp, så det är svårt att sätta fingret på exakt vad som förändrats och förändras. Men resultatet är underbart.   Tack John! Tusen sommarkramar, Siw och Benkt

4 thoughts on “Kunder

 1. Catarina

  Vill dela med mig till er som vill men inte riktigt har tagit beslutet.
  Johns sätt att arbeta får mig att känna mig trygg. Med sina verktyg och förmågor försvinner rädslor, tvivel och funderingar.
  Jag bara längtar tills nästa ggr. Jag vet att detta är vägen till helhet med sig själv, som annars bromsar istället för att utvecklar mig.
  Redan efter ett par besök märker jag skillnad. Jag är starkare och kan säga ifrån, stå på mig mot människor som aldrig tidigare. Jag är mitt sanna jag. Med respekt till mig själv som aldrig för.

  Johns helhet i kunskap får dig att känna sig sååå trygg.
  Du är fullt medveten om allt som sker vad du känner och vad du ser och gör.
  Vill man förändra sitt liv är detta mest effektiva sättet att jobba med det undermedvetna där livets tidigare upplevelser har satt sina spår.
  Med värme och ljus tas man emot sv John.
  Catarina

  1. Hej Catarina, Tack så jättemycket för de fina orden, det värmer i hjärtat. Och så skönt! Att du verkligen känner på de få gånger vi träffats, att det sker en positiv förändring i dig. Härligt! Bästa hälsningar John

 2. K

  I can’t wait until to have another hypnosis session with John. Some bad life circumstances brought me to John and for that, I’m so grateful that I got them. I discovered John’s website by pure hazard. I was looking for a solution to deal with my anger (which disappeared from my first session with John – believe it or not :)). Since then, we are looking together on other issues that all related to each other including low self-esteem, fear of loneliness, etc.
  Every single day I’m testing myself to see how I will react to things and I can see a huge difference in my behavior.
  John has the gift to make you feel safe and comfortable. You can share with him whatever you want without shame or fair of judgment. With him, you can feel that he is here to help by conviction and by love for his profession and people and not for the business. John is a humble, helpful, and good listener person which makes the whole difference.

  To describe my experience with John, in short: I feel that my soul gets “naked”. I have never experienced going deeply into my soul through the subconscious and look at memories that are maybe the origin of a lot of harm and hurt.

  I will never say enough about John. He is definitely my life saviour. I only regret that I didn’t know him a long time ago. 

  I’m grateful that I meet you John and looking forward to seeing you next week!

  K

  1. Thank you K for your warm and nice mentions about me. It touches me deeply that you can see my ultimate intention. It makes me humble and very happy to read your lines and that you experience a positive change in your life. Yes, see you next week.

   Best regards John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.