Coaching

Välkommen att kontakta mig eller boka-direkt i Malmö:

Mail: john@jagkraft.se

Telefon: 0706 772 115

Coaching handlar om aktivt lyssnade och närvaro. Jag som coach fungerar som spegel åt klienten, för att möjliggöra att insikter, medvetande och förändring skapas. Coaching har genom sin unika frågeteknik möjlighet att lyfta fram kompetens och förmågor hos dig som klienten. Det kan synliggöra en obalans/blockering som hindrar dina styrkor och egenskaper att komma fram. I en coachingsession bestämmer klienten ämne och hastighet, medan jag lyssnar med öppna sinnen. Jag ställer frågor med ett coachande förhållningssätt. Du förs framåt till insikt, medvetenhet och önskade mål. Jag använder insiktsbefrämjande övningar för att skapa klarhet och förståelse för din situation. Jag lämnar förslag på olika verktyg, gemensamt skapar vi en handlingsplan och kanske får du en utmaning med dig.  En session brukar kunna bli spännande, intuitiv, rolig, berörande och utvecklande. Här kan djupt underliggande sanningar frigöras. Det blir enklare att ta beslut eller att se vägar som inte var synliga tidigare. Det blir helt enkelt enklare för dig att se alla logiska steg du behöver ta för att nå dina mål.

glatt-teknat-ansikte-john

Parcoaching handlar om att lockar fram det bästa i varje person. Vi människor kommunicera på olika sätt och ibland kan det vara svårt att förstå hur en annan person tänker, känner, uttrycker sig, vilka behov och önskningar den har. Vi fokuserar på vad som är positivt och gemensamt för båda parter, så att dessa styrkor kan användas för att överbrygga eventuella svårigheter/hinder i framtiden. Vi vill identifiera konfliktutlösare i relationen så vi kan möta med förståelse i ställe för starka negativa reaktioner. I coaching utvecklar vi och skapar förståelse för hur ni kan arbeta tillsammans, att lägger fokus på det som fungerar och är positivt, det handlar om att utveckla ett samarbete. Parcoaching är lösningsfokuserad och framtidsorienterad men ibland behöver man gå bakåt för att komma framåt, det betyder att vi kan behöva gå djupare i enskilda möten för att frigöra gammalt ”skräp.” Parcoaching är att arbeta med att utveckla ert samarbete med varandra. Tillsammans skapar vi en högre medvetenhet om varandras situation och kan på så vis fördjupa förståelse och respekt för varandra.

Vi skapar en plattform varifrån konstruktiva diskussioner kan föras så att man inte fastnar i gamla historiska händelser och småsaker. Det innebär att när man har verktyg och möjligheter, väljer man bort konflikten och fokuserar på det som är värdefullt och viktigt.

Som i all coachning ställer vi oss dessa frågor: Vad är målet hur ser det ut – Hur fungerar det i dag – vad är det som begränsar och hindrar – hur tar vi oss förbi hindren och vidare till målet? Till detta kommer verktyg och övningar för att främja utvecklingen i relationen.

Om kärleken finns kvar i så har ni själva lösningen. Jag hjälper er att hitta den :).

Definition av coaching: Konsten att underlätta för någon annans prestation, inlärning och utveckling.

boka_tid_gron
Boka i Malmö

Har du funderingar kan du skriva till mig via kontaktformuläret.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.