Rökavvänjning

Mail: john@jagkraft.se

Telefon: 0706 772 115

Rökavvänjning.

Är du verkligen redo att bli en permanent ickerökare? Vill du ha hjälp? Okej, då är du varmt välkommen.

Med Hjälp av din vilja, min erfarenhet och kunskap kommer du antagligen att lyckas. Det blir många sparade kronor på ett år, för att inte prata om hur gott allt doftar och smakar när sinnet återställer sig.

Oavsett om du rökt i 40 år eller 3 månader så fungerar det. Det viktiga är att din personliga vilja till att sluta röka är stark.

Man kan se det så här. Det finns ett begär och en vana att röka, som är betingat till olika situationer du utsätter dig för över dygnet. Dessa situationer är triggers som manar till rökning (efter frukost, när man läser tidningen, mickropausen, efter maten, till kaffet, när man socialiserar osv.)

Om du förställer dig att det starka instinktiva behovet att röka är en ”tröskel” som du måste kliva över för att inte röka. Om den är hög, då räcker inte viljan till för att komma över och du röker din cigarett iallafall. Men om vi, med hypnotiska tekniker kan sänka tröskeln så att din starka vilja kan hjälpa dig över tröskeln, då kan du låta bli. Därför är din vilja viktig.

Efter att du klarat av första tröskeln så blir det enklare. Efterhand blir tröskeln lägre och kommer mer sällan.

Nikotin och kolmonoxid försvinner ur kroppen på 48 timmar.

Det finns många bra tekniker vi använder under hypnos för att hjälpa ditt psyke att sluta röka.

Relaterad länk: http://www.wordpress.com/post/jagkrafthypnos.com/1608