Hitta lust, glädje kreativitet och flow med Hypnos och NLP

Alla försöker vi hitta andningshål i vardagen för att stressa av, och ibland fungerar det. Ofta fastnar vi i gamla tankemönster och rutiner, såsom att vi måste ditt och datt innan vi kan finna ro, men tillfället infinner sig sällan…

Med rätt verktyg och hjälp kan du bli en mästare i ditt eget liv. Jag pratar om tekniker som du kan lära dig, såsom självhypnos, tekniker att ta kraften ur en negativ tanke, metoder att förändra det emotionella tillståndet och ändra ogynnsamma beteenden, vanor och attityder på väldigt kort tid.

Hypnos innebär inte alltid att man utför åldersregression eller att det finns trauman och negativa barndomsupplevelser som måste förlösas. Hypnostillståndet är väldigt gynnsamt för inlärning och omlärning. Dock är det viktigt att säga, att om det finns starka rädslor, ångest, panik eller stress är det en god idé att ta hand om det först.

I mental djupavslappning (hypnos & NLP), kan vi lära det omedvetna sinnet bra saker, t.ex att:

 • Säga stopp och nej vid rätt ögonblick (integritet och självrespekt)
 • Vara lugn och fokuserad precis när det behövs (samlad och balanserad vid anställningsintervju eller ett möte)
 • Ändra ett oönskat beteende (nagelbitning, fobi, sockerberoende mm.)
 • fokusera på saker man mår bra av (släppa gamla tankemönster)
 • Sätta gränser och stå upp för sig själv (känna stolthet och självvärde)
 • Uttrycka sina åsikter och värderingar (centrerad och trygg med självtillit)
 • Känna mer kraft och inspiration (glädje, kreativitet, frihet och mer energi)
 • Integrera delar av psyket som är i konflikt med varandra (en del vill men den andra delen vill inte. T.ex. “en del vill vara social och outgoing, den andra delen vill sitta hemma och se på tv)
 • Öka inlärningshastigheten vid studier (bättre fokus, minne och koncentration)
 • Sluta röka (bli en permanent ickerökare)
 • Sluta överäta (hitta nya sätt att hantera orsaken till varför man överäter)
 • Bli bättre på att kommunicera
 • och mycket annat

Vanans makt är stark – det vi fokuserar på får vi mer av, såväl bra som dåliga tankar. För de flesta människor fungerar det likadant, att den inre dialogen (självprat) bestämmer hur man känner sig (emotionellt tillståndet). Hur man känner bestämmer beteende och attityd, vilket i sin tur bestämmer vad som visas utåt. Det som i grunden driver beteende bestämmer om man kommer skapa avstånd eller närmande till människor, om man kommer att lyckas nå ett mål eller inte, om man kommer att må bra eller inte.

Det kan vara svårt att bryta dessa gamla tankemönster och beteenden på egen hand. Om du vill ha hjälp kan du höra av dig till mig på: 0706-772115  – john@jagkraft.se eller skriva till mig i kommentarsfältet nedan.

Tack för att du läste! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.