Hypnos/NLP – Alla har egenvärde, men är det starkt eller svagt?

Vår själv-uppfattning/bild kan vara bra eller dålig. Om vi upplever att vi inte “är, gör” eller “har” vad vi “tror” förväntas av oss, kan vi bli osäkra på om vi räcka till och duger (omedveten rädsla för att bli utesluten och/eller bortvald). En negativ självuppfattning kan vara väldigt handikappande när man ska tala inför människor, när man har lönesamtal, anställningsintervju, vill utrycka sin åsikt, säljer produkter, säljer tjänster, vill spela teater, vill utöva idrott, vill sjunga från en scen eller när man behöver stå upp för sig själv och sätta gränser.

Självutveckling handlar om bl.a. att hitta ett nytt mer positivt synsätt, inre styrka och mental/emotionell balans. Det handlar om att hitta en självbild som harmonierar med den ursprungliga sanningen om dig, att du duger och är perfekt som du är. Samtidigt frigöra dig från ältande, stress, oro, frustration och släppa rädslor sprungna ur gamla förväntningar och falska övertygelser. Du kan lära dig att fokusera på rätt sätt och på så vis skapa mer livsmening med lugn och glädje i livet.

Du kan lära dig att fokusera på ett medvetet, konstruktivt och positivt sätt. Du kan stärka dig både mentalt och emotionellt (det är “muskler” som behöver tränas precis som när du tränar din fysiska kropp). Om du vill bli det bästa du kan vara, behöver du ta initiativ, bli beslutsam och agera i enlighet med din önskan/målbild. Självklart krävs det lite tålamod och inte förvänta dig att allt sker i ett kast. Men med din starka tro, övertygelse, dina förväntningar på dig själv, en bra målbild och lite jäklar anamma kan du ta beslutet till att påbörja förändring redan idag.

Många tror att hypnosterapi bara handlar om att gå tillbaka i åldersregression och hämta gamla minnen. Det är inte sant! det är ett sätt, men det finns också andra effektiva tekniker som används. Hypnos är ett tillstånd som är väldigt bra när man ska lära sig nytt, förändra något och ta bort något onödigt (såsom tankar, beteende och känslor). Det finns många tekniker att använda i hypnos. Jag personligen använder: Regression och suggestionsteknik, NLP-tekniker, Coaching, Imaginära resor och en del annat. När du kommer till min mottagning är du förstås alltid medveten om vad som pågår under sessionen och har full insyn om vad som ska hända innan vi börjar arbeta.

Vill du arbeta med din självutveckling, för att finna mer harmoni, känsla av frihet, styrka och kraft och på så vis enklare nå dina mål, är du välkommen att höra av dig till mig.

Du kan ringa, mail eller skriva till mig i kommentarsfältet nedan.  0706-772115  –  john@jagkraft.se

Tack för att du läste! 🙂

John

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.