Frigör onödig flygskräck – Och njut av flygresan

FLYGSKRÄCK – Låter du bli att flyga? Är du rädd för katastrofen, planet kraschar? Eller att du känna dig instängd? Spelar du denna “film” (katastrofscenario) om och om i ditt huvud , då kan jag hjälpa dig att sluta med det så att du kan börja njuta av resan. När olyckstankarna tar över och inget verkar hjälpa då finns det mycket bra metoder/tekniker för att “lära hjärnan” att vara lugn. Så här behöver du verkligen inte ha det. Logiskt vet du antagligen att flyga är det absolut säkraste sättet att transportera sig på. Det påstås att det är 5000 gånger större risk att träffas av blixten än att avlida i en flygolycka…

Familj och vänner försöker övertyga dig att flyga och få med dig på en trevlig resa. Och innerst inne kanske du vill, men du vågar inte. Skräckkänslan är stark och övertygande. Helt säkert kommer du inte att sätta dig på ett flygplan så länge du har den rädslan. Men det går att ta bort rädslan, det är till och med relativt enkel.

För ett tag sedan fick jag det här mailet från en klient som varit till mig vid ett tillfälle för sin flygskräck:

“Hej John. Jag vill tacka dig för att ha hjälpt till kring min flygrädsla. Blev inte någon resa över atlanten men redan två resor tur och retur i Europa. Fortf. lite nervös och så men hanterat resorna rätt bra. Vänligen Joakim”

Hej John! 
Flygningen igår morse gick väldigt bra! Jag hade nästan ingen ångest eller nervositet. Jag tänkte på ”gul” och framkallade en skön känsla i kroppen.
Stort tack för all hjälp!
Jag är lite spänd inför imorgon, eftersom vi ska flyga först 19:00 på kvällen, men jag ska göra likadant så som igår, så det kommer förmodligen gå superbra. / Josefin

Hej John!
Jag måste bara uppdatera dig om min flygresa hem igår kväll från London. Det var helt otroligt – jag mådde inte dåligt en enda gång under hela dagen eller flygningen. Jag kände inte igen mig själv nästan!
Stort tack för all hjälp, detta är helt fantastiskt!
Med vänliga hälsningar, Josefin

Om du är flygrädd och inte flyger, eller att du är rädd men tvingar dig ändå att flyga – då kan du få min hjälp att frigöra rädslan, det är enklare än du anar.

Tack för att du läste! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.