Hypnos! Från trötthet, förvirring, ångest och stress – Till helande självinsikt.

Vi är “duktiga” på att använda våra omedvetna försvar. Vi blundar ofta för det uppenbara. T.ex. kraften tryter men vi kör på ändå tills kropp och sinne mer eller mindre “strejkar.” Trötthet, smärta, förvirring och irritation brukar vara tydliga tecken på att vi behöver bromsa upp och återhämta oss…

Ett problemet som kan uppstår när vi stannar upp för att vila är att vi kan kommer i kontakt med våra egna rädslor av otillräcklighet som säger:  “Guuud vad jag är lat, jag har ju så mycket att göra. Hoppas ingen ser mig, vad skulle andra säga om detta. Nej! Det här duger inte, upp och hoppa.” Vi har alla våra egna ursäkter till varför vi inte ska ligga kvar i vilan. Alla krav och förväntningar blir stressorer.

Hjärnan tillåter inte vila, för när man ligger i sängen eller är inaktiv då är man inte tillräcklig och att det på något vis kan kommer tillbaka och “bita en i häcken” så att säga. Därför ser vi även till att ha agendan fullbokad, håller kontakt med alla möjliga personer, skriver komihåglistor och har koll på allt. När detta pågått för länge blir livet en bergodalbana av känslor, där stress, ångest och irritation ständigt gör sig påmind. En ond cirkel, en loop som går runt och runt tills man är helt utmattad.

Detta beteende har en negativ påverkan både på arbetslivet, sociala livet och familjelivet. Det som tidigare gav lustkänslor, kraft och inspiration ger nu kanske bara stress, trötthet och ångest. Men det går att bryta denna loop och hitta rätt fokus igen.

Att arbeta med personlig utveckling är väldig befrämjande förstås, för kropp, själ och sinne. Men du behöver bestämma dig och ta steget. Det fungerar progressivt, där vi tar ett steg i taget, ett problem i taget.

I hypnos och NLP arbetar jag ofta med hela spektrat av självutveckling – men även med specifika problem. Vi arbetar oss igenom de dåliga känslorna tills helande och självinsikt börjar komma på plats – där man har balans och mår bra. Jag arbetar coachande med olika tekniker inom NLP och hypnos. Vi arbetar som ett team och i den takt som känns bra för dig.

Känner du igen dig något i beskrivningen eller liknande och behöver min hjälp, är du välkommen att höra av dig. Jag berättar hur jag kan hjälpa till. Efter samtalet kan du ta beslut i lugn och ro.

Skriv gärna till mig i kontaktformuläret nedan. Ring eller maila mig: 0706-772115 john@jagkraft.se

Tack för att du läste! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.