Hypnos och NLP – En effektiv kombo – Att sluta älta – Ändra tankar och beteenden

Som Hypnosterapeut och NLP-Master Practitioner har jag tillgång till verkligt bra tekniker.  Jag hjälper till att frigöra invanda beteenden som sockerberoende och rökavvänjning men också ångest, panik, stress och fobier. När man kombinerar hypnos med NLP-teknikerna har man ett fantastiskt verktyg som gör hypnosterapi ännu mer effektivare, en väldigt bra och en snabb metod till att nå excellens och välbefinnande…

NLP står för neuro lingvistisk programmering och används inom, ledarskap, föräldraskap, personlig, relations och organisations-utveckling. Lanserad i början av 1970-talet av Richard Bandler och John Grinder, båda intresserade av hur den mänskliga hjärnan kodar och bearbetar information.

Ur detta arbete kom det massor av olika tekniker för att hjälpa människor att hitta mer harmoni och skapa mer framgång i olika områden. En förståelse för hur vi kommunicerar med varandra på både ett medvetet och omedvetet sätt.

T.ex: Det finns hundratals exempel på hur NLP-tekniker visar på enkelheten i att, på kort tid neutralisera en specifik fobi, såsom rädsla för kattor, spindlar, sprutor, höjder, hissar, flygplan o.s.v. Här kommer tre länkar. Länk 1. visar hur snabbt det kan fungera att bli fri från en ormfobi, kolla in! – Länk 2. Rickard bandler (NLP`s upphovsman) berättar hur han upptäckte denna teknik. Intressant! Länk 3. Ytterligare en länk om att ta bort flygfobi, med Fredrik Praesto. Otroligt effektivt!

1. http://www.youtube.com/watch?v=EWQgVE3jYkQ

 2.  http://www.youtube.com/watch?v=tGUXQRubBrY

3. http://www.youtube.com/watch?v=bLVRQChjyew&t=324s

NLP/HYPNOS är bra till att:

  • Styra sin vilja, uppmärksamhet, fokus och och skapar bra planering för att uppnå sina mål
  • Ändra dåliga vanor mot gynnsamma och har kvar dem över tid
  • Släppa ett negativt sinnestillstånd en “ältande loop” eller nedstämdhet
  • Stoppar negativa tankar och känslor
  • Ändra ett beteende som inte fungerar längre
  • Byta ut övertygelser och föreställningar som är begränsande

I kombination med hypnos når vi en optimal möjlighet att verkligen göra positiva förändringar på ett snabbt och effektivt sätt. Hypnos i sig är endast ett “verktyg” för att enkelt kunna utföra vissa övningar. Men tillståndet hypnos som är ett avslappnat tillstånd där vi kan ha starkt fokus och uppmärksamhet på en dominerande ide, hjälper till att befästa en ny ide och föra en person snabbare mot sitt mål. Det har visat sig att man kan förändra tillstånd, känslor, tankar och slutligen beteenden långt mycket snabbare än vad man känt till tidigare, med denna metod.

När det kommer till negativa känslor som stress, rädslor, panik, vrede och ångest m.m. är denna metod outstanding, den är mycket enkel, snabb, ofarlig och effektiv skulle jag säga.

Vill någon veta mer och har frågor och synpunkter eller boka en tid kan du göra det på bokadirekt eller via telefon eller mail: 0706-772115  –  john@jagkraft.se  –  Du kan även skriva till mig i kontaktformuläret nedan.

Tack för att du läste! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.