Föreställ dig ett liv där DU får ut MER av dig själv och livet…

Negativa erfarenheter från tidigt i livet kan håller dig tillbaka, hindra dig från framgång och stänga möjligheterna att känna glädje och harmoni. Men det går att arbeta bort. Det finns all anledning att ta hand om det. Du kan förlösa din inre resurser, din kreativitet och hitta ett bättre flow i livet…      

Många använder hypnosterapins möjligheter till att skapa självtillit, självkänsla, självförtroende, trygghet, balans och styrka i ledarskapet, i föräldrarollen, arbetet eller det vardagliga livet.
Här är några områden du kan få hjälp att utveckla hos dig själv.
Lär dig: Självuppskattning och att tycka om dig själv  –  Att ändra ditt fokus  –  Att slappna av Att ändra dina tankebanor  –  Nya bättre beteendemönster  –  Att släppa gamla falska föreställningar  –  Att känna in din kropp och dina behov  –  Lär dig stressreducering  –  Att odla din relation  –  Att sätta gränser och säga nej — Känna dina begränsningar.
För att optimera ditt välmående behöver du också frigöra mentala och emotionella blockeringar, såsom smärta, sorg, vrede, trauman och gamla konflikter m.m. Om du upplever oro, ångest, panik, migrän, fobier stress, spänningar, fysiska problem eller annat, men trots läkarundersökningar finner du inga medicinska fel, då hittar du oftast lösningen i den psykiska sfären.
Om du ältar och maler allt som varit, oroar dig för framtiden och dessutom går runt med dåligt samvete för att du inte hinner med, uttalat dig fel eller inte tror dig klara av en uppgift, då kanske du är självkritisk, dömer dig själv hårt, har för höga krav och förväntningar på dig själv. “The neverending story.” Det leder till en negativ spiral som påverkar alla livets skeden. Så här behöver du inte ha det!

Skriv till mig och berätta om, vad du vill eller behöver hjälp med. Ställ frågor och ha synpunkter.

 

På Jagkraft AB finns hjälp att få. Genom hypnosterapi, NLP och coaching har du möjlighet att frigöra dig från gammalt “skräp” och samtidigt förstärka egenskaper och förmågor som ej varit så framträdande hos dig tidigare.  
Du blir väl mottagen i en lugn och behaglig miljö. Innan vi börjar terapin kommer du att få svar på alla dina frågor och du kommer att känna dig trygg och säker.
John@jagkraft.se  –  0706-772115
Tack för att du läste! 🙂
John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.