Hjälp mot Oro, ångest och nedstämdhet – Prova hypnos

Många lider av just ångest, oro och nedstämdhet. Några upplever det som att de haft det hela livet. medan andra upplever att det startade efter en livskris för många år sedan och somliga känner ångest sedan några veckor eller månader tillbaka. Oavsett när det startade så går det att få hjälp. Ångesten är vår larmklocka som säger att vi befinner oss i fara, samtidigt är det en väckarklocka som säger; “något måste förändras!” …

Min erfarenhet av ångestklienter är att de ofta känner otillräcklighet och kompenserar det med att vara duktiga, noggranna och ansvarstagande till den grad att det känner stress. Det i sin tur leder till just oro, ångest och nedstämdhet. Då har vi tappat bort vår förmåga att tänka rationellt och istället har känslorna tagit över. Rädsla för att göra fel, att inte hinna med eller att vi upplevs på ett felaktigt sätt. Vi har alltså tappat tilliten och kärleken till oss själva och oroar oss för vad andra ska tycka och bejakar inte våra egna behov längre.

Alla vill vi känna kärlek till oss själva, då menar jag självacceptans, att vi duger som vi är. I det konceptet ingår också den självklara förmågan att stå upp för sig själv och säga NEJ, STOPP och SÄTTA GRÄNSER. För att göra det behöver vi tro på vårt personliga värde och lita på vår egen överlevnadsförmåga, om vi har det, då vågar vi “välja oss själva” och känna oss stolta, nöjda och glada för att vi står i vår egen kraft.

Om denna förmåga har tagits ifrån oss eller att den aldrig blev “programmerad”, då behöver vi aktivt och medvetet leta efter svaret och göra det som krävs för att tillskansa oss den styrkan, insikten eller övertygelsen.

Jag arbetar dagligen med just att hjälpa människor att förstå sitt eget mående. Med hjälp av hypnos och andra tekniker kan vi hitta orsaken och svaret. Därefter kan vi ändra, ta bort, förstärka och/eller tillföra det du behöver för att börja “välja dig själv” och samtidigt känna dig trygg.

Är du intresserad att veta mer så hör av dig till mig. Maila på – john@jagkraft.se  eller ring på 0706-772115. – eller skriv till mig i kontaktformuläret.

Tack för att du läste! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.