Oro och ångest går att släppa med hypnos och NLP!

Det vanliga är att man grubblar och ältar det som varit. Man oroar sig för framtiden tills man blir rädd, orolig och ångestfylld. Fantasin har en förmåga att växa och förstärka en negation. Till slut ser man inte vägen ut ur  dessa tankar och känslor…

Med hjälp av hypnos och otroligt effektiva tekniker inom NLP kan du frigöra oro och ångest relativt enkelt och bygga din självkänsla så den blir stark och stabil.

Ångest är en intern reaktion på en yttre fara (fly och fäkta respons). Det är en överlevnadsinstinkt. Den är helt ofarlig men är en väldigt tråkig känsla att bära på. Faran finns oftast bara i personenens föreställningvärld. Det kan var att man inte tror sig vara tillräckligt bra och att man inte duger, det i sin tur gör att man har skapat och använder alla möjliga beteenden för att slippa hamna i en situation som skulle verifiera just det faktum, att man tror sig inte vara värdig eller att man inte duger. Ett sätt att kompensera för denna känsla eller föreställning kan vara, att bli perfekt i allt man gör, att man alltid presterar bra, blir vårdande, hjälpsam, ansvarstagande, rolig, kunnig, charmerande, effektiv och snabb, till lags och anpassar sig lätt.

En person som ägnar sig åt att grubbla, älta och ifrågasätta sig själv, hittar ofta misstag och fel i sitt varande och görande, de positiva uteblir, fokuset ligger på det som inte var/är bra och det förstärks , istället för att lägga uppmärksamheten på det som faktist är bra och förstärka det istället. Detta gör att man får dåligt samvete, slår på sig själv och ifrågasätter sig själv: varför sa jag så… varför gjorde jag så…  det borde jag tänkt på… vad tänker de… varför måste jag alltid…Jag borde kunna bättre… kan jag aldrig lära mig… varför sa jag inte nej… ingen ser hur jag kämpar… o.s.v.

Oftast handlar det om en inbyggd låg självkänsla som etablerats tidigt i ens liv. En annan följd är att det bli både fysisk och psykisk stress i kroppen av allt arbete man gör och alla tankar och grubblerier man har. Man blir trött av att alltid ha kontroll på allt. Man känner sig ofta otillräcklig. Man kan inte sätt sätta gränser eller möta kritik då det direkt är ett påhopp på den låga självkänslan.

Självklart kan det vara andra livshändelser som skapar ångest och oro, men det jag beskriver är mycket vanligt.

Allt detta jag beskriver kan alla arbeta bort och detta är vad jag arbetar och hjälper människor med varje dag. Jag vill berätta att du kan bli fri från dessa negativa känslor, beteenden, tankar och stärka dig själv till ett behagligt och förnöjsamt liv, där du sätter gränser, står upp för dig själv och har positiva tanker som leder till framgång och harmoni.

Har vi en gång lärt oss att tänka negativt, då kan vi också lära oss att tänka positiv, det är ett faktum.

Ring eller maila om du har synpunkter eller frågor: 0706-772115  –  john@jagkraft.se

Tack för att du läste! 🙂

John

Den känslan har följt med från barndomens upplevelser och genom livet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.