Har du värk? – Med spänningar i skalle, käkar, axlar och/eller rygg?

Många av oss bejakar och anpassar oss efter andras behov och yttre omständigheter – När vi tar ansvar för alla andras känslor och behov glömmer vi bort oss själva. Över tid dränerar vi våra psyken/kroppar på kraft och energi…

Då händer detta; spänning, stress och värk kryper på oss, som i sin tur påverkar sömnen, aptiten, humöret, sexet, livslusten och initiativförmågan. Till slut känner vi oss osedda, utnyttjade och otillräckliga på samma gång. Vi ger och ger! – Värme, omtanke och kärlek till alla men själva står vi där fyllda med stress, värk och spänningar i kroppen.  Tyvärr är det så här för många människor. Men ingen behöver ha det så här, förstås!

Ja, ibland lever man i total förnekelse...
Spänn-ande

Hypnos är ett bra sätt att lära sig slappna av på. Till exempel är det bra att lära sig självhypnos! Och börja träna på att snabbt, enkelt och i korta stunder kunna vila djupt för att få den återhämtningen man behöver. Att kunna göra sig medveten om när man behöver säga nej och sätta gränser, så att man hinner vila. Du kan även komma på några privata sessioner, och lära dig tekniker för avslappning. Det finns mycket man kan göra för att bli medveten och börja ta hand om sig.

Här nedan finns en länk till information om självhypnoskurs den 5/3 som pågår under en dag mellan kl 09.00 – 16.30

http://www.facebook.com/events/1835607179987070/

Har du frågor, maila eller ring  –  0706-772115  –  john@jagkraft.se

Tack för att du läste! 🙂

John

2 thoughts on “Har du värk? – Med spänningar i skalle, käkar, axlar och/eller rygg?

  1. Ranja Dulan

    Hej
    Min man lider av kronisk migrän som inga läkare kan hjälpa , han har migrän 365 dagar om året , förutom de så är han en person som aldrig glömmer något , och går och grubblar över små saker som får honom att må dåligt , han har depression och mycket mer annat .
    Tror du de går att hjälpa honom med hypnos , isåfall hur många gånger och hur gör jag eftersom vi bor i Södertälje .

    1. Hej Ranja. Så som du beskriver honom tänker jag att hans migrän är en symtom på något annat. Du beskriver depression, mycket tankar, mår dåligt och mycket annat. Man behöver nog arbeta med alla dessa delar för att komma till lugnet. jag bor i Skåne så det är lite väl långt då jag misstänker att din man kommer att behöva mer är några besök. Min rekommendation är att ta kontakt med någon i Stockholmstrakten som ni kan komma till och mötas personligen. En man som heter Jörgen Sundvall, han är hypnosterapeut och håller även utbildningar i hypnosterapi, mycket duktig. Googla på: Jörgen Sundvall – hypnosterapeut SSEAH. Då kommer du att få flera träffar på honom. Hoppas att detta kan hjälpa din man. Mvh JOhn

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.