Vad kan HYPNOS göra för dig? – Djupgående utveckling!

Har du levt livets hårda skola med motgångar där livet kastat allt möjligt “skräp” över dig. Har livet kantats av negativa upplevelser som gjort att du känner dig obalanserad och nedtyngd? Har du tappat bort dig själv på vägen till förmån för andra och känner dig otrygg, arg, trött, stressad, rädd och/eller ångestfylld? Behöver du ändra dina tankar, beteenden och hitta mer stabilitet och livskraft i livet?

Varje dag växer vi människor emotionellt och mentalt, vi blir klokare och visare med varje steg vi tar. Vi får djupare insikter och förståelse för oss själva och livet. Men vi ser även våra egna begränsningar och tillkortakommanden tydligare över tid – vi upplever hur  svårt  och handikappande det är att inte ha tillgång till alla känslor, eller att inte kunna styra känslorna. Att huvudet är fyllt med automatiska tankar som ständigt ligger på och skapar oro, stress och trötthet – känslor av otillräcklighet över att inte hinna med alla “måsten” och rädsla, att inte finnas där för andra. Det kan upplevas krångligt och näst intill omöjligt att få ihop livspusslet ibland. Så här behöver du inte ha det.

Behöver du få stopp på flödet av negativa tankar – släppa taget om rädslor eller känslor som blockerar och begränsar dig – frigöra dig från gamla betvingande präglingar som inte gynnar dig längre och ändra tankar, beteenden och attityder och göra dig självmedveten, så du kan ta befälet över ditt liv och må bra igen, då fungerar hypnos väldigt bra.

Om du tror att jag kan hjälpa dig är du välkommen att ringa eller maila mig så du kan få svar på dina frågor. Tveka inte! Det finns inga dumma frågor.

Tveka inte att höra av dig, ett samtal kostar inget.   –  0706-772115  –  john@jagkraft.se

Titta gärna in på denna länk: “är du rädd och obekväm bland människor”

http://www.jagkrafthypnos.com/2016/10/02/ar-du-radd-och-obekvam-bland-manniskor-hypnos-kan-hjalpa-dig/

Titta även in på denna länk: “Är du arg ledsen – med oro och svängigt humör?”

http://www.jagkrafthypnos.com/2016/01/04/ar-du-arg-och-ledsen-med-oro-och-svangigt-humor-hypnos-hjalper/

Vill du lära dig självhypnos den 27/11 -16, gå då in på denna länk:

http://www.facebook.com/events/1082733818475444/

Tack för att du läste! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.