Är du rädd och obekväm bland människor? – Hypnos kan hjälpa dig!

Social fobi kan uppträda med en känsla av nedstämndhet och ge flera olika symptom. Till exempel kan du i möten med andra människor, i grupp eller enskilt få handsvett, rodna, känna dig blyg, tunghäfta och förvirring. Allt detta följs av olika känslor som att känna sig instängd, uttittad, panik/ångestfylld, stressad och rädd…

Har du haft dessa symptom en länge tid är det vanligt att hjärnan börjat generalisera och hittar fler saker att vara rädd för. Detta medför att säkerhetsbeteendet ökar för att inte hamna i situationer som du är rädd för, som i sin tur skapar begränsningar och isolation. Motstånd och inre betvingande krafter får dig att gå mot din egentliga önskan för att slippa känna alla negativa känslor som är förknippad med din rädsla.

Drivkraften och initiativförmågan försvinner och man känner sig ofta ensam och hittar inte vägen ut ur sitt dåliga mående. Att känna sig dålig, oduglig, otillräcklig eller dum är ofta något man lärt sig tidigt genom uppväxt åren i hemmet eller skolan bland kamrater. Den dåliga självkänsla eller det dåliga självförtroendet som då byggs kan vara en stor bidragande orsak till rädslan att inte bli accepterad i olika sammanhang.

Men om du själv har viljan och en önskan om att bli bättre så går det att komma till rätta med detta. Det krävs att i samtal undersöka grundorsakerna till detta, sedan kan man börja arbeta. I hypnos har vi möjlighet att komma djupt in i det undermedvetna och tillbaka till det förflutna (regression) som gör att man kan frigöra grundorsaken till problemet, det är  en relativt snabb väg. Genom suggestionsterapi och andra tekniker går det att ändra och förstärka tankar, känslor och beteenden. Men det är trots allt så att om du burit på detta problem i många år, tar det längre tid att frigöra då det antagligen är ”cementerat” i trossystemet.

I länken nedan kan du finna mer information om specifik fobi och social fobi.

http://www.jagkrafthypnos.com/2014/08/23/har-du-talarangest-flygskrack-eller-nagon-fobi-du-kan-latt-bli-befriad/

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig är du välkommen att höra av dig till mig. 0706-772115  –  john@jagkraft.se

Tack för att du läste!🙂

John

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.