HYPNOS! – Vill du komma igång och jobba med dig själv? – Prova detta!

Javisst, du kan göra mycket själv!  Du behöver fokusera på vad du vill åstadkomma. Skapa först en stark målbild och därefter går du aktivt och beslutsamt in i ditt inre och skapar – genom att se hur du tar alla dina logiska steg för att nå de mål du satt upp för dig själv. Din intention behöver vara tydlig och dina mål behöver vara överkomliga…

Se hjärnan som en muskel du kan spänna, så här; Varje gång du använder alla dina inre sinnen (bilder, ljud, känslor o.s.v.) och fokuserar intensivt på en sak, kan det liknas med att du spänner en “muskel.” Desto mer du tränar “muskeln” desto starkare, snabbare och uthålligare blir den. Så träna på att fokusera och på att stanna kvar i din intention.

Vid själva utövandet i avslappning blir din intentionen och ditt fokus viktigt. När du med fokus, intention och upprepning – i avslappning skapar din målbild så verkligt du kan, programmerar (suggestioner/affirmationer) du dig själv. När du med din skaparkraft och kreativitet, i ditt inre kan se, känna och uppleva alla logiska steg du tar i kronologisk ordning för att nå ditt mål – skapar du en inre “karta” i ditt undermedvetna.

När din intention och målbild är präglad i ditt undermedvetna kommer det undermedvetna att skapa vägen åt dig. Ditt medvetna arbete är att, genom din intention, ditt fokus  och upprepning skapa målbilden så verkligt du kan, tills de blir programmerat i det undermedvetna.

När du lyckats prägla ditt undermedvetna till att följa din intention kommer du omedvetet och över tid att projicera din nya verklighet på medvetna livet. Det undermedvetna styr nu dina steg i rätt riktning i enlighet med din medvetna önskan/intention. Genom det undermedvetnas kraft och förmåga vägleds du inifrån. Det tar förstås lite tid att nå dit man vill, så gör detta med stark tro och förväntan! Gör det repetitivt, enträget, tålmodigt med glädje, stark intention, stort fokus och du kommer att vända ditt liv i den riktning du vill. Det blir som du tänker och vill :).

Det handlar om att få det undermedvetna och det medvetna att “vilja” samma sak.

Jag kan hjälpa dig med olika självhjälpstekniker på min hypnosmottagning. Om du är intresserad av personlig utveckling eller om du har stress, vrede, ångest, panik, oro, rädslor, fobier eller annat, så hör av dig till mig.

Är du intresserad av självhypnoskurs den 27/11 kan du kolla in denna länk.

http://www.facebook.com/events/1082733818475444/

Du kan maila eller ringa mig 0706-772115  –  john@jagkraft.se

Tack för att du läste! 🙂

John

 

 

 

 

 

2 thoughts on “HYPNOS! – Vill du komma igång och jobba med dig själv? – Prova detta!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.