Hypnos – Frigör stress, ångest, panik, rädslor och vrede – Hypnos

Innan ett självförverkligande kan ske behöver du frigöra negativa känslor, såsom trauman och olösta konflikter inom dig. Hypnos kan vara svaret för dig. Genom sin metod och teknik får vi direkt kontakt med det undermedvetna, där alla känslor bor och alla negativa minnen är arkiverade. Här kan du även läsa lite om olika fobier …

Hypnos eller förändrat medvetandetillstånd (FMT) är ett naturligt tillstånd! Alla går vi igenom det hypnotiska tillståndet när vi somnar in eller vaknar upp på morgonen. Det är ett vanligt tillstånd du går i och ur flera gånger om dagen. Som när du är lösningsfokuserad, du varken ser eller hör något annat runt omkring dig och du tappar bort tid och rum. Eller när du läser en intressant bok och du hamnar i “bubblan.” Det kallas vardagshypnos. Den enda skillnaden är när man går till en hypnotisör, att man kan fördjupa och förlänga tillståndet. Hypnos är avslappnande och skönt, det följer naturliga lagar. Som sagts tidigare, det är inte magi eller trolldom eller för den delen andligt, det är bara ett mycket effektivt sätt att befria sig från negativa känslor, men även ett sätt att stärka självkänsla och självförtroende.

Andra saker hypnos är riktigt bra på är att frigöra fobier. Tillexempel sådan irriterande rädsla för något som du vet i ditt intellekt är ofarligt, men kroppen/känslorna reagerar på som att det är livsfara. Vid fobier är ångesten knuten till bestämda situationer, föremål eller platser. Specifika fobier är ofta väldigt lätta att frigöra, det brukar räcka med en till två session. Exempel på specifika fobier; Rädsla för sprutor, spindlar, katter, hissar, råttor, höjder, för att flyga m.m.

Man kan i princip ha en fobi för nästan vad som helst. Det finns andra typer av fobier såsom generell socialfobi. Vid generell social fobi upplevs nästan alla sociala situationer som obehagliga. Personen undviker folkmassor, trånga utrymmen, vill ej stå i centrum, rädd för att darra på rösten, svettas, rodna o.s.v. Rädslan är stor för att bli bedömd, granskad och kritiserad. Ur detta skapar en fobiker ett undvikande beteende som ofta förvärrar situationen då det ständigt påminner om fobin. Det är en längre process att ta hand om då det finns många lager av negativa livsomständigheter som skapat detta. Ofta handlar det om djupgående problem runt självsyn och egenvärde. Om du däremot vet orsaken till din fobi brukar det vara enklare att frigöra.

Emotofobi är rädsla för att kräkas, rädsla för att bli sjuk  eller annat som kan associeras med kräkning. Detta kan omfatta rädsla för mat, dryck, alkohol, att äta offenligt ute eller i andra sociala sammanhang och rädsla för baciller (kan leda till sjukdom. Detta medföra ofta negativa beteenden och begränsningar för personen. Emotofobi är ofta kopplat till tidiga trauman i livet förknippat med mat, illamående eller kräkning. Till skillnad från specifika fobier som är irrationella så är denna fobi oftast kopplad till en händelser. Det är en längre process att frigöra denna fobi.

Vill du vara i självkontroll och hitta lugn, säkerhet, trygghet och avslappning eller tillit till dig själv och livet, då är hypnos en bra metod för det. Självklart arbetar vi effektivt med att frigöra stress och spänningar i kroppen, smärtreducering, ångest, panik, rädslor, sömnproblematik, koncentrationssvårigheter och mycket annat. Kanske vill du sluta röka eller gå ner i vikt, men ditt undermedvetna håller dig fast i gamla beteenden och du kan inte bryta mönstret eller vanan att röka eller äta onyttigt i tid och otid, då fungerar hypnos väldigt bra. Självkänsla och självförtroende är en färskvara och bra egenskaper att förstärka.

I rullgardinsmenyn här på högerkanten, kanske finner något om hypnos som är intressant för dig att läsa. En stor del av hypnosterapin handlar om att förstärka positiva egenskaper du redan har, men också skapa nya gynnsamma och tillfredställande känslor och beteenden i områden som du inte varit lika stark och framträdande i.

 

Här nedan kan du få några svar på vad hypnos är och inte är:

http://www.jagkrafthypnos.com/2015/06/17/nagra-enkla-svar-pa-vanliga-fragor-om-hypnos/

Vill du veta mer om hypnos och vad jag kan göra för dig. Hör av dig till mig.

Ring eller maila: 0706-772115  –  john@jagkraft.se

Tack för att du läst! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.