Hypnos & Självhypnos – Enkelt och lätt – Ett samtal med Praesto…

Odramatiskt och på ett enkelt sätt berättar Fredrik Praesto om hypnos på ett begripligt sätt. Jag vill förmedla detta till alla som tror att hypnos är en farligt form av mystisk magi eller trolldom. Detta naturliga tillstånd (hypnos) som vi alla går i och ur flera gånger om dagen, kan användas till att gör konstruktiva och bra förändringar…

Enkelt sagt, att ta bort ett automatiskt negativt tankemönster och ersätta det med ett nytt mer positivt som gynnar personen. Detta är förstås bara en del av vad man kan arbeta med i hypnos. Se intervjun och ni förstår vad jag menar.

Här är länken, tryck på det lilla understrecket:   

Vill du ha kontakt med mig, ring eller maila.

john@jagkraft.se  –  0706772115

Tack för att du läste! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.