Hypnos är bra! – Mot ångest, panik, vrede, sorg, stress och ältande tankar

När inget hjälper blir man uppgiven. När ångest, vrede, sorg, oro, stress eller ältande tankar trycker på och alla försök till distraktion är ofruktbara. Då ligger problemet oftast djupt inbäddat i det undermedvetna och behöver frigöras…

Gamla präglingar som etablerades i vår uppväxt lever kvar i oss , det är ju en del av vårt arv och är programmerat i vårt trossystem. Under uppväxten byggde vi olika försvar för att “överleva” svåra situationer. Skam och skuldbeläggande var ett snabbt och effektivt sätt att konvertera ett behövande barn till lydnad och få det att göra vad vuxenvärlden ville. Oavsett vad vår grundläggande felaktiga tro är om oss själva idag som vuxna – byggdes och formades vår personlighet runt detta.

Ur detta växer bland annat ångest, självkritiska tankar, överdrivet ansvarstagande – rädsla för misslyckande – oro att inte vara tillräcklig eller stress för att inte hinna med. Vi är rädda för kritik, för att bli bedömda eller anklagade – vi är duktig, effektiv och noggranna – då duger vi. Många energikrävande beteenden använder vi som distraktion för att slippa känna vad den egentliga orsaken till vårt beteendet är.

Detta begränsar och hindrar ett självförverkligande. Dessa gamla murar och försvar vi byggde som små försvarslösa, lättpåverkade och okritiska barn gynnar oss inte längre som vuxna? De kanske helt enkelt orsakar problem och det är dags att ta bort dem.

Att gå med smärtor och konflikter inom sig kan skapa mycket “oreda” i relationer, på arbetet, i vänkretsen, familjen och framförallt i en själv. Symtomen har alltid naturliga förklaringar. Med hypnos har vi möjlighet att nå fram till symtomens grundorsak och frigöra dessa konflikter. Man brukar säga: “I centrum av smärtan finns läkningen.”

Är du i obalans och redan har provat olika terapiformer men inte fått tillfredställande resultat  – då kan hypnosterapi vara något för dig.

Så här behöver ingen ha det. I hypnos kan vi arbeta effektivt och nå in djupet för att förändra gamla präglingar och främja ett bättre hälsotillstånd. Jag hjälper dig gärna.

Hör av dig till mig med ett mail eller om du vill ringa går det bra.

0706-772115  –  john@jagkraft.se

Vill du skriva till mig går det också bra att göra det här nedan i kontaktformuläret.

Tack för att du läste! 🙂

John

2 thoughts on “Hypnos är bra! – Mot ångest, panik, vrede, sorg, stress och ältande tankar

 1. Låter helt fantastiskt
  Vet inte vad jag ska skriva Blev stum nu Jag är proffs på att hjälpa andra inom det mediala .
  Men får inget tillbaka
  Detta vore en stor upplevelse i mitt liv

  Jag är just nu slndwrtrasad .pga min första man slog mig i 13 år och barnen med.
  Han var söklista oxå
  Min andra man var otrogen när jag legat i koma .
  Jag har förlorat barn och massor annat set får inte plats Just nu är jag totalt utbränd ser inga lycka bara sorg
  Det är sjukt att må så här
  Tycker nog att detta borde vara mitt sista rop på hjälp
  Hur går man tillväga fattade inte riktigt
  Mvh Susanne

  1. Hej Susanne, jag förstår att du har haft en hel del svåra upplevelser och att du inte tagit tag i dem och bearbetat. Vad kan jag göra för dig, är inte helt säker på vad din fråga är. Om du vill komma till mig eller bara maila och fråga saker så går det bra . Min mail är john@jagkraft.se Hör av dig om du vill / Mvh John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.