Alla kan sluta – Vill du bli en permanent ickerökare? Då är hypnos svaret…

Vanan, impulsen, instinkten rutinen, lusten, begäret, behovet att röka är intränat. Tro det eller ej men det är sant. Har du kunnat lära dig röka kan du också lära dig att inte röka. Är din egen VILJA tillräckligt stark kan du bli en ickerökare utan större våndor. Personer som rökt i 40 år 20 cig/dag…Har blivit mäktigt förvånade av hur kraftfullt hypnos kan vara och hur lätt de kunde sluta. Tveka inte om du är en av de som vill SLUTA RÖKA… Kolla denna länk, om du har 2 min över.

http://www.youtube.com/watch?v=uYQo-K878uM&feature=youtu.be

JAG HJÄLPER DIG men kom ihåg, din VILJA är viktigast. Är du utan en stark egen vilja kan jag inte hjälpa dig, tyvärr är det den delen du som klient behöver bidraga med. Ungefär 85% av de som använder sig av hypnos slutar röka, permanent. Det kan också finna starka grundorsaker som är betingat med rökningen, då behöver vi kanske titta på det.

Alla kan sluta röka och med hjälp av hypnos blir det enklare. Tänk på alla fördelar. Man luktar gott, det smakar gott i munnen, man sparar pengar, bättre hälsa, bättre kondition – slipper gula fingrar, rynkor och gula tänder m.m. Alla vet vi att rökning dödar och att stress och rökning är den största orsaken till hjärt och kärlsjukdommar. Vill du bryta vanan är du välkommen till mig på rökavvänjning med hypnos.

Hör av dig till mig vi mail eller telefon, så berättar jag hur hypnos kan hjälpa dig bli en permanent ickerökare.

0706-772115  –  john@jagkraft.se

Tack för att du läst! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.