Vårt trossystem styr oss – Och vi följer det slaviskt…

Darren Hardy förklarar och berättar på ett fantasiskt intressant vis hur vårt trossystem fungerar och hur tidiga upplevelser från det förflutna styr vår vardag. Vi undrar -varför känner och gör vi som vi gör, det smärtar och känns dåligt men vi fortsätter enträget att göra likadant. Alla kan vi komma vidare och förbi våra begränsningar. Klicka på denna länk…

Jag arbetar varje dag med människor. Med och genom hypnos och andra tekniker hjälper jag människors att ändra sina trossystem, att kastar det gamla ogynsamma och “installerar nytt” så att säga. Alla har förmågan att förändra sitt synsätt och på så vis skapa möjlighet att nå sin högsta potential. Har du kört fast i livet, står du och stampar, då kan jag hjälpa dig.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig? Hör av dig till mig, via mail eller telefon  –  0706-772115  –  john@jagkraft.se

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.