Bli ditt bästa jag  – Personlig utveckling – med hypnos/NLP & coaching…

Alla har vi potential att verka från ett “högsta jag,” när vi befriat oss från begränsande tankar, känslor och beteenden. Vill du arbeta med dig själv, effektivt och djupgående för en mer harmoni och bättre hälsa? Då är hypnosterapi en snabb och effektiv väg att gå.

  • Befria dig från gamla vanor som inte gynnar dig längre
  • Reducera stress, som ständigt skapar en känsla av otillräcklighet
  • Neutralisera negativa tankar och börja tänka mer positivt
  • Minska spänningen i kroppen och frigör smärta eller värk
  • Arbeta med relationsproblem –  Bli en lugn och avslappnad talare
  • Nya tankar genererar andra känslor som skapar ett nytt beteende
  • Lär dig tycka om dig själv, se ditt värde

Du är långt mer kraftfull än vad du kanske tror Många av våra begränsningar sitter i gamla trossystem som vi lärt oss tidigt i livet. Dessa präglingar gynnar inte oss som vuxna. Känslorna säger en sak men den vuxna hjärnan har utvecklats och förstår så mycket mer.

Till exempel: Jag vet att jag är intelligent men jag känner det inte. Jag vet att jag gör mitt arbete bra, men känner ändå otillräcklighet. Jag är arg och frustrerad men vet inte varför. Jag vet att jag inte behöver ta hand om alla mina medmänniskors bekymmer och bära deras tyngd, men dom behöver mig. Jag vet att jag får sätta gränser, men mår inte bra av det. Jag vet att man dör av rökning, men jag hittar anledningar att fortsätta. Jag borde träna det är bra för hälsan, men kan inte uppbåda motivation eller kraft m.m. Detta blir en ständig konflikt i kroppen som uttrycker sig med olika symptom i våra liv (i tankar, fysiskt, emotionellt och beteendenmässigt). Det finns alltid en grundorsak i botten.

Vill du arbeta med din egen utveckling och befria dig från beteenden som inte fungerar längre – förändra dina tankar – Befria kroppen från smärta eller negativa känslor. Då är du välkommen till mig. 

Maila om du har frågor och funderingar  john@jagkraft.se

Tack för att du läst! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.