Bli ditt bästa jag  – Personlig utveckling – med hypnos/NLP & coaching…

Alla har vi potential att verka från ett “högsta jag,” när vi befriar oss från begränsande tankar, känslor och beteenden. Vill du arbeta med dig själv effektivt och djupgående för en mer harmonisk framtid och bättre hälsa? Då är hypnosterapi en snabb, insiktsbefrämjande och effektiv väg att gå…

  • Befria dig från gamla vanor som inte gynnar dig längre
  • Reducera stress, som ständigt skapar en känsla av otillräcklighet
  • Lär dig tekniker och få verktyg som hjälper dig i vardagen
  • Neutralisera negativa tankar och börja tänka mer positivt
  • Minska spänningen i kroppen och frigör smärta eller värk
  • Arbeta med relationsproblem –  Bli en lugn och avslappnad talare
  • Nya tankar genererar andra känslor som skapar ett nytt beteende
  • Lär dig tycka om dig själv, se ditt värde

Du är långt mer kraftfull än vad du kanske tror Många av våra begränsningar sitter i gamla trossystem som vi lärt oss tidigt i livet. Dessa präglingar gynnar oss inte längre i vår vuxna värld, där känslorna säger en sak men den vuxna hjärnan har evolverat och förstår så mycket mer.

Till exempel: Jag vet att jag är intelligent men jag känner det inte. Jag vet att jag gör mitt arbete bra, men känner ändå otillräcklighet. Jag är arg och frustrerad men vet inte varför. Jag vet att jag inte behöver ta hand om alla mina medmänniskors bekymmer och bära deras tyngd, men dom behöver mig. Jag vet att jag får sätta gränser, men mår inte bra av det. Jag vet att man dör av rökning, men jag hittar anledningar att fortsätta. Jag borde träna det är bra för hälsan, men kan inte uppbåda motivation eller kraft m.m. Detta blir en ständig konflikt i kroppen som uttrycker sig med olika symptom i våra liv (i tankar, fysiskt, emotionellt, beteendenmässigt). Det finns alltid en grundorsak i botten.

Vill du arbeta med din personliga utveckling och befria dig från beteenden som inte fungerar längre – Eller förändra dina tankar till att tänka mer positivt – Befria kroppen från smärta eller negativa känslor. Då är du välkommen till mig. 

Ring eller maila om du har frågor och funderingar 0706-772115  –  john@jagkraft.se

Hypnosterapi – Jagkraft AB. Jag finns  Malmö och Svedala.

Tack för att du läst! 🙂

John

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.