Vad hindar dig från att uttrycka dig sexuellt?

Höga krav, förväntningar och föreställningar från din partner eller dig själv, kan orsaka impotens. Orsakerna kan vara många. Det kan finns fysiska eller medicinska skäl, då kan jag inte hjälpa. Jag vill rikta mig till män just idag och berätta att det finns hjälp att få och att det många gånger går väldigt lätt och snabbt att göra förändringar, för att få framgång i älgskogen…

Oftast finns en “trigger” som gör att ståndet faller, att du kommer för tidigt eller inte känner sexlust överhuvudtaget. Om det inte är fysiskt eller medicinskt betingat går det antagligen att förändra detta förhållande relativt enkelt med hypnosterapi. Orsaker kan vara rädsla för att inte lyckas – att vilja vara tillags och prestera. Att inte tro på sin manlighet eller på förmågan att tillfredställa kvinnan, dålig självbild, krav och förväntningar från kvinnan. Dålig kost, för lite motion, för mycket alkohol, relationsproblem, intag av medicin, olika rädslor, negativ kroppsuppfattning stress och dålig hälsa eller att du kanske inte älskar din kvinna. Svåra trauman och sexuella övergrepp kan definitivt sätta “käppar i hjulet”

Att prestera och vara duktig är en inlärd tanke (om jag är duktig får jag finnas). Att inte tro på sin manlighet är antagligen en tidig prägling från det förflutna. En negativ kroppsuppfattning kan ju ställa till det (jag är ful). Ett misslyckande i sexdebuten kan absolut följa dig (det här kommer inte att fungera). Vad jag menar är, att präglingar inlärda tankar, negativa sexuella erfarenheter, dålig självbild och dåliga tankar om din kropp, kön eller förmåga att prestera som älskare, är begränsande. Det kan orsaka impotens och blockera den sexuella energin.

Dessa präglingar och negativa singnaler, ligger arkiverade i det undermedvetna. Som vi alla vet är det undermedvetna överlägset starkare än vår medvetenhet och vi styrs emotionellt från den platsen. Våra inlärda tankar och fantasier om att vi är misslyckade, inte duger eller klarar av att tillfredställa kvinnan tar över och styr oss. Det blir svårt att slå bort tanken eller tankarna, som ofta är automatiska och blir mer levande över tid. De förstärks och blir sannare ju oftare man utsätts för situationer, man inte tror sig kunna hantera. Det blir en ond cirkel. Detta har sagts tidigare: “Hjärnan är vår största fiende.” 😉

Hypnosterapi är överlägset bra på att åtgärda och ändra dessa negativa tankar. Att skapa mer tillit, trygghet och lugn i de situationer som tidigare har varit en negativ “trigger.” Därför vill jag slå ett slag för hypnosterapi. På några få sessioner kan du bli den trygga och lugna älskaren du vill vara och njuta av din partner. Det har blivit sant för många jag har träffat just i detta avseende.

Vill du ha hjälp, hör av dig till mig, jag kan definitivt göra en skillnad för dig. Hör av dig för en pratstund eller maila om du vill veta mer.  0706-772115   john@jagkraft.se

Tack för att du läst! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.