Sjunde besöket – Här tar följetången “Maria Tracz” slut

Genom healing , massage, akupressur och intuitiva budskap, tydliga analogier och metaforer  har jag fått andlig spis av Maria Tracz vid sju till fällen. Vi har: “Rensat i rabatten så blomman kan växa, vädrat hela huset, spolat alla rören och rensat avlopp, vi har spolat bort den frusna isen med varmt vatten, duschat kroppen, som elektrikern har vi dragit om ledningar och vi har trängt igenom den hårda jorden.” Ja, intressanta och förklarande liknelser är Marias sätt att skapa förståelse. Det har varit en intressant resa och förhoppningsvis är jag mer jordad nu, det känns så…

Jag vill rekommendera Maria Tracz (mottagning i Lund) för dig som är nyfiken på lite altrernativ behandling. Det är upplyftande, lugnande och du går därifrån med en befriande känsla i kroppen. www.halsoharmoni.se

Tack Maria! Jag är glad att jag har träffat dig och vi hörs säkert igen 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.