Sjätte besöket hos Maria Tracz – I kärlekens tecken.

“Nu ska vi rensa i rabatten och ta bort ogräs runt rötterna på blomman” sa hon. “Du är smutsig”  “Va! Smutsig? Vad menar du? Jag har duschat” replikerade jag. Hon förklara då att; “Du har smuts på din manlighet så din starka manliga enegi strålar inte så klart som den kan göra.”  I samtalet innan “bänken” berättade jag om insikter som kommit till mig, det handlade om kärleken till mig själv…Strax före kl. 15.00 ses vi på hennes mottagning. Jag hade en agenda denna gång, som var tydlig. Jag hade kännt några klara  insikter falla på plats de senaste dagarna.

I min egen ostrukturerade meditation samtalade jag intuitivt inåt till mig själv och insåg att kärleken till mig själv inte var så stark som jag trott. Det var som att alla de pusselbitar som svävat runt i mitt inre kosmos inte hittat varandra tidigare, men plötsligt när jag ligger i duschen (mitt bästa meditativa ställe) pusslar det ihop sig och bilden blir tydlig för mig. Jag inser att jag har svårt att känna djup kärlek till mig själv, det är inte så att jag känner negativa känslor över vem jag är, det är mer som en neutral känsla som finns där och gör liksom inget väsen av sig. Ungefär som att vara hårt inlindad i en filt och inte kunna röra sig och till slut ger man upp och accepterar läget, “så här kommer det att vara.” I samma tanke förstår jag med en gång att om jag inte känner kärleken då blir det svårt att ge den. Ett förändringsarbete behöver påbörjas genast.

Jag berättade för min fru vad jag upplevt och pratade på tills hon somnade. Sen var det min inre dialog som tog över och jag fick intuitiva budskap. Jag kände att dessa insikter satte spår och förändrade känslan i kroppen och jag visste att jag var något bra på spåret. I efterhand inser jag att jag fått många tecken de senaste 48 timmarna, som tyder på att jag öppnat upp något nytt och som andra också kunde se, men det förstod jag först efter att jag varit till Maria.

På dagen innan upplevde jag att jag mötte mina kunder på ett mjukare och lättare plan och strax före jag kom till Maria hjälpte jag en kvinna att bli fri från sin kattfobi, det gick på 15 minuter och kändes spännande och roligt. Katten står för självkärlek, den vet hur man tycker om sig själv sa Maria och visade en text ur en bok (djurens språk), “det var också ett budskap till dig John” sa hon. När Maria behandlade mig fick hon en tydlig bild av en tisstels blommknopp i sin inre syn, tissteln den var till mig. Då tog hon fram en anna bok (växternas bok) och läste; “Älska dig själv, kärleken till dig själv är det viktigaste.”  Det var ju märkliga samanträffanden? Efter mina egna insikter får jag två sådana budskap.

När jag åker från Maria efter en kraftfull behandling svänger jag in på Mcdonald´s, jag känner mig hungrig. Nu blev jag väldigt lyhörd för signaler och tecken som jag kan spegla mig i. Det första som händer är att jag öppnar dörren för två ungdommar, båda tittar upp med ett leende och säger tack, det händer inte allt för ofta, det kändes som vi fick kontakt och de såg mig. När jag ska bära bort brickan kommer en ung kvinna som arbetar där, hon säger; “Jag kan ta brickan åt dig.” Jäsiken? jag höll på att trilla ur skorna, det har aldrig hänt tidigare. För mig var detta små tecken. Är detta speglingar på vad jag utstrålar? Ja, det tror jag.

Jag har levt i gamla illusioner från mitt förflutna, om att jag inte är värdig, bra eller duger, kopplade till missförstånd, besvikelser och falska föreställningar om mig själv och dessa illusioner huserar i mitt undermedvetna som fastrotade sanninga långt från min medvetenhet. Nu vet jag att det är inte sant och kan börja leva mer i harmoni med mig själv. Det här är vad Maria Kallade för “Smuts” på min manlighet.

Tack Maria för den vägledningen.

Tack för att du läst! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.