70% slutar röka med hypnos…

Av alla de som kommer till mig, slutar ca; 70% att röka efter två besök, oavsett om de är storrökare. En stor del i den framgången ligger i kundens djupa önskan att bli en ickerökare, det finnas alltså stark vilja att sluta när de kommer till mig…När kunden kommer till mig vill jag veta vad som motiverar dem mest att sluta röka. Det kan var; Bättre hälsa, må bra, kallt att behöva gå ut och röka hela tiden, ekonomiska skäl, fräschare andedräkt, längre liv, slippa lukta “askkopp,” bli fri från nikotinfläckar på fingrarna, bättre kondition osv.

Vad är vinsterna med att sluta och vad kan vinsten vara om jag fortsätter. Vad blir förlusten om jag slutar och vad har jag för förluster om jag fortsätter. Svaren som vi mejslar ut använder jag sedan i hypnos och suggestionsterapin för att förstärka och fördjupa motivationen. Ja, många frågor blir det, de är viktiga för att skapa insikt och förståelse för sig själv.

En oro de flesta har är att de kanske kommer att äta mer när de slutar röka. Om man röker för att fylla ett tomrum inom sig finns ju tomrummet kvar förstås och då kan det bli så att man äter extra mycket för att må bättre. Detta tar vi förstås hänsyn till om det är ett problem.

Har du viljan och motivationen att sluta kan detta vara din väg att sluta röka och bli en permanent ickerökare.

Kontakta mig om du vill ha hjälp 🙂

John

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.