Femte besöket – En genomkörare till, med Maria T…

“Vi måste tvätta fönstret, så du kan se klart” säger Maria, och börjar trycka på punkter i ansiktet. På det viset kan vi vädra ur “huset” (kroppen) så att jag ska få klarseende. En av hennes egna analogier, som jag förstår precis. Lite smärtsamt men skönt…Min kropp börjar vänja sig vid hennes “akupressurfingra” och bestämda handlag. Vi börjar närma oss skälet till varför jag kom till henne första gången. Jag har så länge jag minns haft en molande och begränsande värk i ländryggen, som smärtat om vartannat genom livet. Jag var modig nog att informera henne om dessa smärtpunkter, hon börjar med djupgående knådning och jag visste att det var helt rätt, så jag poängterade till henne att hon var på rätt ställe.

Det kliade, kittlade och gjorde riktigt ont samtidigt, jag menar det smärtade så in i bomben. Jag sa: “Lägg mer tyngd bakom, ta i, den ska bort!” Jag var fast besluten att den negativa energin skulle släppa, jag ville inte att hon skulle sluta, utan tvärt om ta sig in till smärtans centrum så fort som möjligt, så den kunde släppa. Hon tyckte nog det var jobbigt då hon började svettas och min mun började sporadiskt kasta ur sig en del ljud som; “jihoo, ajaj, tjihiii…” Samtidigt som jag kved uppmanade; “Sluta inte!” Det blev så tokigt att vi började skratta mitt i “eländet” Jag förstår om det låter galet, men det var mitt val och faktum är att i dag känns det mycket bättre i det området, underbart! Maria är trots allt försiktig och tar inte i mer än vad man klara av.

Jag upptäckte samtidigt att mina fötter kändes varmare och det var mer flöde i dem, det var nytt, då jag i normala fall är “kallfotad.” Maria frågar hela tiden om jag känner något när hon håller på olika ställen, men oftast svarar jag nej. Men sen upptäckte jag vad hon menade och det var att värmen från hennes händer skulle flöda och sprida sig i kroppen, nu när jag förstod kunde jag känna att på vissa platser kom värmen bara in en liten bit -typ någon millimeter och på andra ställen djupare eller inte alls. Efter att hon behandlat ryggen kände jag tydligt hur värmen från hennes händer flödade från bröstryggen ända in på framsidan av bröstkorgen, då förstod jag att något hade lossnat, fin fint :).

Maria är väldigt intuitiv och förmedlar budskap samtidigt som hon trycker, knådar och helar. Hon kunde detektera att min ländryggssmärta var kopplad till ett överdrivet ansvar jag lärde mig ta till personer i mitt förflutna. Ja, det stämmer nog och nu måste jag lära mig att släppa taget om dessa präglingar och invanda mönster. Det fixar jag.

Tack för att du läst! 🙂

John

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.