Fjärde besöket – “500 watt rakt i armen”

Maria Tracz detekterar en osynlig blockering med sina händer, sen attackerar hon området med sina målsökande “akupressurfingrar” tills hon hittar smärtcentrat, där sätter hon in stöten. “Det är som en iskula,” säger hon. Trots den vidriga smärtan kved jag; “Döda den.”Jag var fast besluten att eliminera blockeringen vi stött på. Jag ville verkligen att hon skulle “döda” den, så jag bet ihop och sa; “mer, mer..! hårdare..! Döda den..!” Jag kan inte ens låta bli att skratta mitt i allt. Ja, det är smärtsamt för stunden, men som någon sa; “All utveckling sker genom lidandet.”

Vi kämpade tillsammans, jag bet ihop och härdade ut medans hon “hejade på” som värsta supporter, det var bra. Jag höll ut och belöningen lät inte vänta på sig. Det började klia kopiöst på översidan av mitt högra skulderblad, precis i smärtcentrat. Klådan spred sig och var av en karaktär jag aldrig kännt tidigare, outhärdlig, stark, intensiv och den växte som en jordbävning från sitt epicentrum och vidare utåt, det kändes som att det inte fanns något slut på den. Oförtrutet “gnuggade” Maria vidare och plötsligt exploderade hela kroppen i en “svettattack,” Maria blev glad… hon fick en reaktion från kroppen som hon väntat på och jag med förstås.

Det började värka i höger arm, som en tandvärkskänsla, något hade lossnat. Jag kännde att min arm var mycket mer levande, en fysisk känsla av att armen existerar, lite svårt att beskriva men det var en tydlig förändring. Maria började bearbeta armen på meridianernas akupressurpunkter. “Jag har nog höjt min smärtgräns avsevärt eller så har jag blivit masokist på kuppen,” tänkte jag, för den smärtan var skön när det tog uppmärksamheten från värken i armen. Jag har nog höjt min smärtgräns med mina besök hos Maria.

Nu uppstår det märkligaste av allt, hela armen och handen börjar pulsera helt vansinningt. Det var inte obekvämt, men en helt ny känsla. Jag har känt en liknande känsla när jag själv gett healing tidigare, men då har den varit betydligt mindre. Nu var det som att det kopplats en 500 watts elgenerator till armen, jag upplevde det som pulserande energi och det kändes som, att om jag tagit en glödlampa i handen, då hade den tänts. Helt fantastiskt.

Jag märker att det händer mycket när blockeringar släpper. Det är inte alltid en helt bekväm känsla för stunden, men det gör underverk för mig och när jag går därifrån känns det underbart bra i kroppen. Jag sover bättre, inte för att jag har sovit dåligt förut, men det känns som en lite djupare sömn nu, även mina små hudförändringar jag haft runt näsan har bleknat och jag känner mig lite klararen i huvudet. bara positivt 🙂

Som Maria säger; “Man får inte mer än vad man klarar av,” det är nog helt sant. Många har svårt att hantera smärta, de personerna får förstås en lättare behandling av Maria som passar dem. Jag vill inte skrämma någon, det är trots allt en skön behandling

Tack för att du läst! 🙂

John.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.