Jag hamnade i hypnos – Tid och rum försvann…

Hur är det möjligt? Senaste mötet med Maria Tracz eller kanske ska jag kalla henne för Maria “Trance” ;). Kvinnan som behandlar mig med massage, akupressur och healing, gör verkligen ett starkt intryck på mig. Jag bara försvinner bort…Jag har ingen möjlighet att med min medvetenhet försöka stanna kvar i mina tankar, jag bara upptäcker mig komma tillbaka till medvetenhet flämtande efter andan, det är precis så, som att jag hållit andan i 10 minuter och i sista sekunden kommer på att jag måste fylla lungorna på med syre. Sedan förra besöket har det hänt en hel del saker, jag har mer energi och kraft, det känns klarare i hjärnan, jag känner min fysiska kropp lite tydligare, de punkter som tidigare gjorde riktigt ont hade släppt taget och det var mer uthärdligt den här gången. Som många av hennes kunder säger; “Det gör ont, men sluta inte.” 

Tid och rum försvann. besöket skulle ta två timmar med samtal och övriga “ingrepp.” Vi samtalade i 20 minuter sen var det “bänken.” efteråt när vi avslutar med ny tidsbokning säger hon; “Ja, två och en halv timme går fort!” “Vad menar hon?” tänkte jag, det måste väl vara 10-15 minuter kvar på vår tvåtimmarssessionen. Men nej! 2,5 timmar hade passerat!!? Det kändes helt omöjligt, jag måste ha varit i Trance två timmar och tio minuter, men allt kändes som en timme högst, märkligt!

Hennes analogier är intressanta till exempel säger hon; “Blomman ska vara förankrad i jorden, fri från ogräs på en solig plats, men ibland blir den uppryckt och satt i en vas och i den finns bara vatten, den mår inte bra av det. Jag hjälper till att förankra människor i jorden.” En anna intressant iaktagelse är att med mina 100 kilo borde min kropp vara tungarbetat tycker jag, men i Marias händer är jag lätt som en fjäder, som ett lealöst barn eller som en degklump hon kan forma hur hon vill. Det är spännande och nytt för mig.

Jag är glad att jag träffade Maria. Hon gör något för mig som känns påtagligt och jag mår riktigt bra av det. Är du intresserad att komma i kontakt med henne så får du adressen här nedan. Nästa vecka blir det en genomkörare igen, ser fram mot det.

http://www.halsoharmoni.se/behandling/behandlingar.htm

Tack för att du läst! 🙂

John

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.