Barn och hypnos – Fungerar jätte bra…

Jag behandlar barn mellan 8 – 12 år. Det är helt fantastiskt vad de är mottagliga till att göra förändringar. Barn i de lägre åldersnivåerna 8 – 12 år “är i hypnos redan” när de kommer till mig. De är öppna och har inte byggt ett starkt kritiskt ego ännu…Det är alltid lika spännande med barn. De är nyfikna och har massor av tankar och funderingar som inte vuxna har. Frågorna är av ett helt olika slag, ibland blir jag utfrågad om min familj, om mig själv och/eller vad jag tycker om olika saker, det är kul. De blir lätt avslappnade och svarar ärligt och direkt från hjärtat. En del barn faller i hypnos väldigt enkelt, man kan se det, ansiktet blir mjukt och kroppen avslappnad. Naturligtvis berättar jag för barnet föräldrarna vad som ska ske, hur det fungerar och vad man kan förvänta sig innan vi börjar. Alla ska veta vad som ska hända. Föräldrarna sitta förstås med.

Det är helt odramatiskt, barn tycker om det. Ofta tycker de att allt är spännande och kul, de är så kloka, receptiva och besitter en djup kompetens om sig själva,  även om de inte alltid kan uttrycka det i ord. Skälen till varför barn kommer till mig kan vara av stor variation, allt från ont i huvudet till kissa i sängen, viktproblem eller inte kunna sova. Men även vrede, sorg, och ångest finns med i de vanligaste orsakerna.

Om du har barn med koncentrationssvårigheter, med smärtproblem, med fysiska eller emotionella obalanser så som inre konflikter och uppgivenhet eller rädslor, då kan jag rekommendera hypnosterapi. Naturligtvis samtalar vi om saken. Har du funderingar innan du tar något beslut, så får du en telefonkonsultation, sen tar du beslut i lugn och ro.

Med vänliga Hälsningar
John
 

John Eriksson 

Jagkraft AB

0706-772115
 
“Lyckan är att återskapa sig själv”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.