Jag kved, frustade och svetten bröt fram – Hon tog musten ur mig på 15 min.

Jag ska stå på en allternativ hälsomässa i Trelleborg och sälja min hypnosterapi tillsammans med min fru Helena, som ska marknasföra sina kurser och sälja sina böcker. Jag hinner bara stoppa in huvudet i lokalen så känner jag ett tryck i huvudet… sakta men säkert ökade trycket och det blev inte trevligt att stå och presentera mig själv med en molande smärta i huvudet. Jag tänkte att något måste jag göra så värken släpper.

Precis intill där jag står finns en kvinna som arbetar med massage och erbjöd 15 minuter för en mindre slant. Jag visste på engång att det var till henne jag skulle gå. Sagt och gjort, hon kunde ta emot mig med en gång. Maria Tracz heter hon. En trygg, lugn och närvarande kvinna som tog befälet direkt, men på ett mjukt sätt.

De nästkommande 15 minuterna fick jag uppleva att jag ägde en kropp :/. Jag fick massage, healing och akupressur på samma gång. Hon var intensiv  och kraftfull, med mycket själ och hjärta. Jag överlämnade mig helt till henne, hon krävde det, utan att uttrycka det med ord. På några sekunder kände jag mig som ett litet barn i hennes händer, det var bara att släppa kontrollen och åka med. På två sekunder hade hon lokaliserat mitt problem och på tredje sekunden började hon arbeta med det.

Med precision och kraft lyckades hon träffa alla smärtpunkter i min kropp som hon siktade på. Vi samtalade inte eftersom jag kved och frustade mest, men samtidigt insåg jag att vi behövde inte prata, hon visste redan vad som skulle göras. Efter 15 minuter visste jag knappt var jag var, men jag hade en befriande känsla i min kropp, sååå skönt. Jag bokade en tvåtimmars session med henne på kliniken i Lund där hon arbetar till vardags. Det känns som det kan bli transformerande.

Det var förvånansvärt kraftfullt, förvirrande och samtidigt ökade mina förväntningar på att kanske, kanske jag kan få hjälp av Maria, att lösgöra min blockering som följt mig länge. Nästa dag besökte jag henne igen för 15 minuters behandling och det var lika omvälvande. Hur ska det bli när jag kommer för en tvåtimmars behandling? Spännande!

Huvudvärken försvann 🙂

Tack för att du läst!

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.