Delad glädje – Dubbel glädje brukar man säga…

Jag blev så glad idag då en kund återkopplar till mig och berättar hur hjälpt hon blivit av vårt möte. Hon kom till min mottagning för att bota sin talarångest. vi träffades en gång och jag lyckönskade henne med sina föreläsningar i framtiden… Med detta inlägg vill jag berätta att du som har det här problemet kan bli hjälpt på samma sätt som Daniella. En träff på 1,5 timmar behövdes för Daniella, men det kan behövas både två och tre träffar beroende på olika omständigheter. Jag frågade henne om det var okey att jag delade med mig av hennes feedback och det var det. Hon skrev:

Hej John.

Mitt namn är Daniela och vi träffades 4 juli kl 11.30 för hypnos angående min nervositet att stå och prata inför människor på mitt arbete. Sedan vi träffades har jag hunnit ha 2 st  sammanträden där jag har stått och pratat inför människor. Den senaste var idag. Jag lovade att återkomma om hur det kändes och jag kände en enorm lugn när jag pratade. T.o.m min kollega tyckte att jag var jättelugn. Jag hade heller ingen ångest dagarna innan och blev endast lite nervös precis innan vi startade. Jag antar att lite nervositet är normalt.

Nu har jag 7 föreläsningar kvar att hålla denna termin och jag hoppas att känslan fortsätter. Annars tar jag kontakt med dig. Jag kom att tänka på i efterhand att jag inte behövde ta fram min “positiva” bild under föreläsningen, för det behövdes inte.

Härligt att jag fått den hjälp jag behövde från dig.

Mvh Daniela”

Tack Daniella! För att jag fick dela.

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.