Hypnos genom telefonen funkar jätte bra! – Stärk din självkännsla – Boosta ditt självförtroende…

Många går runt och har riktigt negativa tankar om sig själva. Som en automatisk inre dialog som ständigt är på. Ens egna tankar är starka och skapande. Men du kan lätt börja göra förändringar med lite hjälp. Din egen beslutsamhet, olika verktyg / övningar, hypnos och suggestionsterapi är vad som krävs. Den inre dialogen behöver förändras från negativ till positiv. Detta kan jag hjälpa till med, det enda du behöver är vilja och motivation.

Jag arbetar med telefonsessioner nästan varje dag med människor från hela landet. Det kan handla om ångest, fobier, sömnsvårigheter, smärta osv. Jag arbetar även intuitivt, då jag har en intuitiv förmåga. Många föreställer sig hypnos som ett omedvetet tillstånd eller sömn, men det är helt fel. Personen i hypnos är medveten och kommer ihåg vad som har sagts. Det är ett mycket vanligt tillstånd, som vi människor går in och ur flera gånger om dagen, helt omedvetna om att vi gör det. Som när vi läser en spännande bok och slukas av innehållet. Man kan inte bli programmerad av det enkla skälet att alla människor har en etisk och moralisk spärr, som helt enkelt säger ifrån.

Vill du prova eller känner någon som behöver min hjälp, dela då gärna detta.

Introduktionssamtalet helt gratis – 20 minuter.

Tack för att du läser min blogg! 🙂

John

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.