Reaktiva utbrott kan verkligen ställa till det…

Förr i tiden var mina känsloreaktioner aldrig mitt fel, det var alltid någon annan som gjorde något, sa något eller visade med kroppsspråk och attityd ett ogillande…Jag reagerade starkt och hade ingen aning om att jag kunde styra mina reaktioner, jag blev reaktiv och exploderade med hela kroppen.

Nu vet jag att det är och var mina “sårade barn” som speglade sig i allt och alla, men inget kunde vara mer fel. Jag är inte mina “sårade barn,” jag är en vuxen, tänkande, förnuftig och logisk människa och jag förstår i dag att människor som projicerar sina rädslor mot mig har egna sårade barn att ta hand om. Med den förståelsen kan jag välja hur jag ska reagera.

“Känslor är emotioner som händer dig. Känslor är reaktioner du väljer att ha, och de dyker upp i din kropp som psykiska reaktioner på dina tankar”

Dr. Wayne W Dyer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.