Lena, gav det jag behövde…

Hennes helande handlag gav mig kraft, energi och livet tillbaka. En av mina starkaste upplevelser hade jag med henne…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hon är healer och en mycket kraftfull sådan. I slutet på 90 -talet fick jag ett telefonnummer i min hand av en person som tyckte att jag behövde helas. Med min oavbrutna migrän, inre stress, spänning i rygg och nacke var det oundvikligt för henne att inte se min olägenhet. Tack! Till den personen (Paula). Jag var inte “andlig” på den tiden, men det skulle komma att ändra sig.

Denna kroniska spänningshuvudvärk drev mig till vansinne! Jag knaprade huvudvärkspiller tills magen kapsejsade. Jag mindes telefonnumret jag fått och jag tänkte –“Nu får det vara nog!” På vinst och förlust begav jag mig till en bokad tid med healern Lena. Jag var stel och liksom studsade struttande fram med nervösa steg när jag närmade mig Lenas hus. Mitt primära problem var min migrän – trodde jag! Visserligen lät nacken som en stenkross, ryggen var stel som en planka, jag pratade fort och högt som att någon vitalt kroppsdel satt i kläm. Men jag tänkte “det är sådant som kommer med åldern” jag var ju trots allt 35 år! Så jag hade inga stora betänkligheter över det.

Jag hamnade till slut på Lenas brits, ligger still med hennes händer på mitt huvud, väntar och tänker “Nu ska det ske” men inget händer?! Hon frågar: “Hur det känns?” Jag sa: “Inte så mycket, men det är skönt att du masserar huvudsvålen” hon sa: “Nej, jag masserar inget, jag håller händerna stilla.” “Nähä!!! Skojar du? Jag känner ju så tydligt, som att du är inne i huvudet och masserar.” Sa jag förvånat. “Du kan känna på mina händer om du vill” säger Lena. Jag sträckte mig bakom huvudet med händerna och upptäckte jag att hennes händer ligger blick stilla. Men… vad händer!? Det var fortfarande kraftfull aktivitet i huvudet.

Jag blev chockad och lite rädd. Jag tänkte: “Så här kan det inte vara! Vem F…n är inne i min skalle och rotar?” Det uppstod förvirring och kortslutning. När jag gick därifrån var jag inte i mina sinnens fulla bruk, jag var “hög.” Det jag varit med om var så fysiskt, äkta och närvarande att det måste ha varit sant, men så förvirrande. Det blev kväll och jag gick till sängs. Vaknade mitt i natten av att kroppen “kokade” jag var så  sjuk som jag aldrig varit tidigare. Jag kopplade aldrig febern i sambandet med behandlingen jag fått. På eftermiddagen, dagen därpå  låg jag fortfarande med väldigt hög feber.

Då ringer Lena! “Hej John! Jag vill bara ringa och berätta att det är inte ovanligt att just män får hög feber efter en sådan behandling du fick,” sa hon. “hon är definitivt en häxa” tänkte jag ;). Hon lägger sina händer på mitt huvud och det händer konstiga saker, inte nog med det, nu ringer hon och berättar att jag är sjuk!? Förbryllande tankar och känslor stannade hos mig länge – väldigt länge.

Jag blir sängliggande i fyra dygn med hög feber och följande fjorton dagar mådde jag så himla bra, vilket flöde. Jag besöker Lena ytterligare fyra gånger och får uppleva flera “underliga” saker, men spännande. Efter dessa healingsessioner med Lena blev jag “Frälst” och nyfiken på det andliga. Hon hade inte bara väckt min andliga nyfikenhet, min nacke var smidig och tyst som ett oljat kullager, ryggen hade blivit mjuk och böjlig som en vidja och min migrän som jag dragits med i 23 år var helt borta :). Mycket insikter och förståelse hade tagit plats i mitt medvetande. Jag var som förbytt – ja, jag var ny, lugn och stressfri.

Det var djupgående healing med mycket personlig utveckling i mötet med Lena.

TACK LENA!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.