Stärk ditt självförtroende & din självkänsla med Hypnos/NLP

Den enkla definitionen för självkänsla är: “känslan för mitt eget personliga värde”. Definition på självförtroende är: “Tron på min förmåga att prestera”. De flesta känner nog till detta. Men jag vet att, många inte har en stark tro på sig själva eller sin förmåga att prestera, därför vill jag rekommendera suggestionsterapi i hypnos…….

En klient sa till mig: “min största fiende är mina egna tankar.” Skämtsamt men sant. Hur ser din inre dialog ut? Har du negativa “automatiska tankar” som begränsar dig? Tänker du på hur människor ser på dig, vad människor tänker om dig och hur de uppfattar dig i olika situationer? I så fall, vad gör det med dina känslor? Vad gör det med din frihet? Vad gör det med din förmåga att handla och uttrycka dig fritt, att vara ditt autentiska jag och obehindrat gå genom livet med en stark tro på alla delar av ditt väsen?  Ser du hinder men ingen lösning, ser du det omöjliga men inte det möjliga, upplever du dig själv som ovärdig och inte lika duglig som andra människor? Då är det dina inlärda, negativa tankemönster som har slagit rot och gjort en osanning till en sanning, det går att ändra.

Att omstrukturera tankar genom mental träning och hypnos är enkelt, det krävs bara lite vilja och modet att ringa mig eller någon annan som arbetar med hypnosterapi. Vad det handlar om är att få det undermedvetna att acceptera en ny tanke, ett nytt “synsätt” och det kan man göra med en teknik som kallas suggestionsterapi. Självsuggestion och affirmationer kan man använda sig av när man arbetar med självhypnos. Detta lär jag ut.

Om du är intresserad av att stärka dina tankar om dig själv, hör gärna av dig till mig. Jag tar emot besök på mina mottagningar men jobbar lika gärna per telefon, det funkar utmärkt.

http://www.jagkraft.se    070-6772115

John Eriksson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.