Har du fobi, sorg eller vill sluta röka / Hypnos funkar!

För dig som vill befria dig från laster, sorger eller rädslor. Jag har skrivit i min blogg några inlägg, som du kanske är intresserad av att läsa. Om du lider av sorg efter någons bortgång, en fobi som begränsar dig eller att du inte förmår att sluta röka på egen hand. Jag kan hjälpa dig! Om du bor ute i landet någonstans, fungerar det utmärkt att arbeta med dessa obalanser jag skriver om på telefon, vilket jag gör en hel del. Det enda du behöver är hörlurar som låter och sitter bra. Om du vill ställa frågor, får du gärna ringa eller maila. Vill du berätta hur du kom ur din sorg, blev befriad från en fobi eller vad fick dig att sluta röka, gör det gärna på min blogg.

John Eriksson                       john@jagkraft.se    070-6772115

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.